Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (5)
Raspunsuri - Pagina 4
irlandeza spune:
HELOOUUUU
Ce mai facti?
Noi week-end-ul asta am "spart" la bani, ca mi-e si groaza sa ma gandesc. Ne-am facut cadouri unul celuilalt de Craciun, ca saptamana viitoare nu mai avem timp de cumparaturi, si apoi ne-am mai cumparat fiecare ce i-a placut. Atatea haine avem , ca nu ne mai incap in dulap. In fiecare vara mai ducem acasa din ele , ca sa se mai goleasca dulapul, si iar cumparam. Pe mine ma relaxeaza f. mult cumparaturile.![]()
Voi ce-ati mai facut?
Noi 2 singurei
camelia.t spune:
Buna dimineata.
Ce vreme nasoala!!!! Vreau sa ningaaaaa!!!!!
Ieri am fost la cumparaturi si am stricat o gramada de bani. Nu imi place in aglomeratie asa ca am ales dupamasa de ieri pt majoritatea cumparaturilor.Sper sa ninga pana la sfarsitul saptamanii, ca parca fara zapada nu e nici pe departe asa frumos Craciunul!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
szaboali spune:
Buna dimineata si de la noi,
Noi am avut un we cam naspa ,eu am fost la o inmormantare la un unchi de-al meu era batran saracul si bolnav dar e mai bine asa decat sa se fi chinuit si sa ii mai chinuie si pe altii.
La Iarina mea ii ies 4 dinti deodata sus
din care 3 deja au patruns deja mai avem unul
noroc, ca nu a fost rea numai putin maraita.
Noi am terminat cumparatul cadourilor pentru noi si nepoti ...in perioada asta toata lumea face cheltuieli de cheltuieli
...dar asa e frumos
. Am facut si bradutul sambata seara
, mai am de facut papica si gata dar aia numai in ajun

V-am
...eu mai stau putin prin zona...
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
szaboali spune:
Adela asa e cum zici ...parca nici nu vine Craciunul daca nu este zapada
si eu sper sa ninga cat mai repede.Am auzit ca de maine vine iarna...acum om vedea
. Voi cum va mai simtiti?
ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
olim spune:
salutare tuturor.
mai fetelor, ce bine o duceti la cumparaturi.Noi mergem foarte ra, ca sotul mai mereu e plecat, dar cand mergem uitam de preturi si spargem o gramada de bani.Intotdeauna spun ca las cardul acasa, si uit![]()
Eu tot fac planuri pentru mobila in casa.Spre sfarsitul lui ianuarie ma mut acolo si avem o gramada de cheltuieli cu mobila.Sper sa ne ajunga vreo 4000 de euro, mai ales ca trebuie sa luam mobila si la cluj.Cred ca joi semnez pt garsoniera, adica vecina mea![]()
A, am uita sa va spun, am primit de la sotul o brata de aur, ca a mea era rupta si saracul mi-a luat una.Aseara a venit bijutierul, la domiciliu
, sa mi-o probeze.Eu un cunoscut care ne-a facut si verihetele.Am ramas
de bratara.E o combinatie de aur alb cu galben, ca inelul de logodna.E foarte frumoasa, dar si scumpa, 600 de euro
, mie mi se pare cam mult, dar sotul zice ca e frumoasa si merita.
Astept idei de la voi cu mobila de bucatarie.Deja ma satur de planuri peste planuri ca nu stiu nici eu ce vreau![]()
o zi buna tuturor![]()
szaboali spune:
Olim sa stapanesti sanatoasa bratara, despre mobila de bucatarie eu ce sa iti zic , ca la noi ne-a facut-o un prieten si am mai ajutat si noi asa putin de tot si a iesit super faina la jumatatea pretului din magazin ca in magaine nu am gasit nimic sa imi placa si nici sa se potriveasca.
ali
IARINA la 9 luni
olim spune:
multam pentru urari![]()
nu ma intereaza neaparat pretul, ci modelul cum sa o fac.
Am bucataria cu sufrageria foarte mare si nu stiu cum sa aranjez mobila.Au 40 de m2 si vreau sa fac mobila in l , si nu prea stiu ce modele sa iau.![]()
szaboali spune:
Pai mobila mea are 4 metrii dar depinde daca e vrei pe ambele parti si daca o vrei cu rafturi sau cine stie ce figuri
.
A mea este numai pe un perete iar pe celalalt am facut numai niste polite iar la mobila nu am facut vitrina ca eu nu suport asa ceva
dar mi-am facut numai rafturi sa imi pun eu cateva ornamente sau cine stie ce imi mai casuna sa pun pe ele![]()
ali
IARINA la 9 luni
camelia.t spune:
Ali, suntem bine, multumim de intrebare.Inca mie nu mi-o trecut raceala de tot....da inca nu disper! Andrei a scapat ieri de antibiotic si maine trebuie sa mergem la vaccin. Mie mi se pare cam repede vaccinul asta dupa antibiotic! Trebuie sa ma documentez sa vad daca nu e periculos de facut imediat dupa antibiotic.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
olim spune:
pai eu o vreau in forma de u, ca vrem multe corpuri, plus ca e masina de spalat haine de 60, cea de vase de 60, frigiderul de 1m, cuptorul de 60, deja 2.80 numai astea, si cateva corpuri.
Am 3 m pe doi pereti si baza la u , unde e si geamul de 3.45.
Sper sa ne descurcam![]()