Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danast spune:

ALI FELICITARI! Sa te ajute DD sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos! Cum e in Romania: poti sa iti mai iei un concediu de maternitate imediat ce il termini pe primul? Aici trebuie sa ai lucrate vreo 6 luni intre concedii sa fii platit si pt al doilea. Asa ca noi abia pe la anul viitor mai avem programat bb 2.

Eu am inceput serviciul de saptamana trecuta si am foarte mult de munca, si seara ajung tarziu acasa, ce bine era in tara cu program de la 8 la 4..... ehei, ce vreumuri

V-am pupat

Dana si www.dropshots.com/danast1" target="_blank"> Andrew la un anisor (07.02.2006)
www.dropshots.com/craciun2006" target="_blank"> Craciun 2006
www.dropshots.com/mexic2007" target="_blank"> Mexic, Playa del Carmen 07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

fetelor,
nu sunt ati inteles gresit...eu ziceam ca suntem in proiect si vroiam sa va anunt direct ca sunt dar ati aflat ca sunt si eu in asteptare...deci nu sunt inca....
Blue_Rain sa treaca de tot varicela sa poti merge la club cat mai repede ca imi dau seama ca iti lipseste. Chiar astazi am trecut pe acolo dar nu am intrat ca eram numai in trecere ,dar am sa trec intr-o zi sa vad ce impresie are Iarina.Cutiuta muzicala am toate volumele dar s-a saturat deja de ela...mai nou ii plac filmuletele educative de la Baby Einstein.
Danast voua ca dati cam rar pe aici si da se poate de un CIC pe altul dar sa nu apuci sa se termine Cic unu si sa fi nascut deja ca altfel pierzi indemnizatia.Ce mai face frumuselul Andrew?Poze?Filmulete?

O seara placuta tuturor.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am aparut si eu, cam tarziu ce-i drept.Acum sunt singura pe aici ca o cucuvea. De cand am reinceput serviciul si scoala nu mai am atata timp liber.
Va urez noapte buna.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!
[http://www.roportal.ro/discutii/imagine-1679.html]
O ZI FRUMOASA SA AVETI SI DISTRACTIE LA KEFURI

Mergi la inceput

La multi ani fetelor!!!

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Hei fetelor, dormiti ???????

Vin acasa de Paste!!!!!!! Cu cine ma intalnesc ? Stam 2 sapt., dar v-a trebui sa mergem la Iasi sa se opereze sotul de varicocel si apoi la Piatra la socrii, dar stam cateva zile si la Baia Mare.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

...cam slabuta miscare la noi....
Irlandeazo in ce zona o sa locuiesti? Sigur ca putem pune de o intalneala...numai sa fie vremea frumoasa.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, eu am fost cam ocupata la serviciu, si am avut sefu aici, si nu prea am putut intra cat am vrut eu.
va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

HELAAAAUUUU DAR PE UNDE MAI BANTUITI DE NU MAI SCRIETI NIMIC?

fETELE DE ACASA ATI FOST LA REAL? NOI AM FOST ASTAZI DAR A FOST FOARTE MULTA LUME SE STATEA LA COADA LA CARUCIOARE , ACUMA SEARA LA 8 JUMATE.

Scuzati majusculele de nu mai scriu din nou

O noapte buna si linistita sa aveti.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Nuuuuuu.....si nici nu merg decat dupa Paste.Nu pot suporta aglomeratia aia si oamenii care stau ca oile sa intre acolo.La nici un market din asta care s-a deschis nu m-am dus mai devreme de o luna de la deschidere.Sotul meu lucreaza la Peugeot, si cum Real-ul e chiar langa ei, mi-a zis ca era moarte de om ieri.Mai bine am rabdare decat sa stau ca oaia in turma.
Lasa Ali, ca om ajunge si noi sa intram da macar sa umblam civilizat inauntru.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput