Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

buna fetelor!
as avea o rugaminte la voi:daca stitzi careva un medic homeopat in baia mare,ma putetzi ajuta cu niste detalii va rog frumos?
multzumesc anticipat!
pupici

anca & alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

fetelor, iar nu am ce citi pe unde sunteti?
Noi astazi am fost la iarba verde si a fost tare frumos...am fost impreuna cu nasa Lidia alias allisi am facut si pozici ...daca vreti sa vedeti bagati un ochi www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20070218&ctime=134117" target="_blank">aici.
Irlandezo daaa ne-am distrat , multumim de remarca.Tu cand mai mergi la nenea dr. sa ne spui si noua ce si cum si multa bafta ,sa fie un rezultat super.
Anca eu am auzit ca ar fi un nene pe aici care e ceva dr. sau cam asa ceva care are ceva ceaiuri de vanzare dar nu stiu daca e homeopat dar am sa ma interesez si am sa-ti spun.Noi nu am umblat deloc la dr. homeopat.

O noapte buna si linistita va doresc.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

ok mersi mult astept vesti de la tine

anca & alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by ancutzathree

anca & alex

Anca sper sa-ti pot fi de folos macar putin cu informatia asta. Este un domn farmacist, care are deschisa o farmacie homeopata vis a vis de Gaz(pe Iuliu Maniu).Farmacia se numeste Phital, este la parterul blocului din fata sediului Gazului.Eu am folosit de la el niste chestii pt o problema, este f bun!! Incearca.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

quote:
Originally posted by ancutzathree

anca & alex

Anca sper sa-ti pot fi de folos macar putin cu informatia asta. Este un domn farmacist, care are deschisa o farmacie homeopata vis a vis de Gaz(pe Iuliu Maniu).Farmacia se numeste Phital, este la parterul blocului din fata sediului Gazului.Eu am folosit de la el niste chestii pt o problema, este f bun!! Incearca.

Nu cumva il cheama Radu? Ca la asta ma refeream si eu

Ce fac prichindeii? mai aveti si voi putin si faceti anisorul

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
va doresc o zi buna si o saptamana frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Dana bine ca a ajuns cu bine mama ta.Acum macar ai un pic de ajutor....cred ca se simte diferenta, nu?Sa va bucurati de perioada asta cat puteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ali, joi merg la medic. Nu mai e asa mult.
Acum am reinceput serviciul si zilele trec mai repede.
toate fetele.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, ce liniste a fost azi pe aici?Pe unde sunteti toate
chiar nu mai avem ce povestii
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput