Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (5)
Raspunsuri - Pagina 22
irlandeza spune:
Tare mi-e frica sa nu fie sarcina oprita in evolutie..........
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png
szaboali spune:
Salutare fetelor ...ca cam pustiu pe la noi...dar e de inteles
sarbatoriti...
O zi superba sa aveti si distractie placuta 
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
olim spune:
salutare tuturor
ce mai faceti fetelor.Stiti in Baia Mare unde as putea gasi gresie si faianta de sanex, adica vre-un distribuitor, ca noi cautam un model anume.
Multumesc pentru orice informatii
va doresc o zi buna tuturor
allisi spune:
OLIM in speranta ca te pot ajuta,in spatele bulevardului republicii unde se vede si un parculet de joaca pt.copii a fost o centrala termica care a modificat-o cu multe materiale de constructie si chiar produse de sanex am vazut.incearca si acolo sau daca vb cu ei sigur au sa-ti spuna.
olim spune:
Lidia, stii cum se numeste magazinul, ca sa ii sun si sa fac o comanda la faianta ce o vrem?
o seara frumoasa tuturor
irlandeza spune:
Si tie la fel Olim. Un week-end placut . Si tuturor.
Nu prea te-am mai vazut pe la Aspirante.....
Noi 2 singurei
olim spune:
irlandeza
si tie.
de cand cu scandalul nu prea intru, mai citesc uneori, dar m-a cam suparat nushulica, adica vine face taraboi, arunca cu noroi si apoi pleaca.Si nu vreau sa ma stresez prea tare cu bebele, ca oricum vine cand vrea el![]()
ma tine la curent ramonella cu ultimele,noutati![]()
camelia.t spune:
LA MULTI ANI IARINA!!!Ali sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa, sa va aduca numai bucurii!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)