Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (5)
Raspunsuri - Pagina 14
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
SUNT INSARCINATA !!!! In sfarsit. Sper sa se finalizeze cu un rezultat fericit de data asta.
Abia am aflat azi dimineata. Am 4 sapt. fix. Si sotul e in Ro. si nu stie inca. Vine maine seara, ce surpriza o sa aiba.
Trebuia sa-si faca operatie la testicole ca avea varicocel. Si inainte de asta ni s-a recomandat FIV+ICSI.
Va pup dulce.
Noi 2 singurei
FELICITARI!!! Ti-am zis eu ca va trebuia un spatiu mai mare. Eeee, uite ca acuma vine si bb. Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos,papacios si cumintel (nu foarte)
Ma bucur tare mult ca in sfarsit vi se implineste visul.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
camelia.t spune:
Buna dimineata!!! Hai sa va inveseliti un pic :
http://good-times.webshots.com/photo/2558112690062330238IOgCsk
http://good-times.webshots.com/photo/2332988850062330238HBlkKz
Sa aveti o saptamana ff buna.
Baieteii lui mami
AICI
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
szaboali spune:
Buna dimineata,
Adela am vazut pozicile
ce fain rade Andrei
si ce misto i se vad dintzuchii

V-am
si sa aveti o zi si o saptamana excelenta.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei
camelia.t spune:
Mai, noi tot in coada suntem!!!
![]()
Nu ma mai joc asa!![]()
Zic astia ca de maine se raceste vremea. Astept sa vad. Poate prinde si Andrei putina zapada, macar sa apucam sa-i facem poze in ea la prima lui iarna.
Baieteii lui mami
AICI
olim spune:
salutare tuturor
am trecut sa va salut, am lipsit cateva zile din cauza unei amigdalite.Va doresc o zi frumoasa tuturor.Irlandeza, hai cu detalii.
camelia.t spune:
Irlandezo, asteptam detaliile! Ia zi, cum a fost cand i-ai dat vestea sotului???
Baieteii lui mami
AICI
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by camelia.tquote:
Originally posted by irlandeza
SUNT INSARCINATA !!!! In sfarsit. Sper sa se finalizeze cu un rezultat fericit de data asta.
Abia am aflat azi dimineata. Am 4 sapt. fix. Si sotul e in Ro. si nu stie inca. Vine maine seara, ce surpriza o sa aiba.
Trebuia sa-si faca operatie la testicole ca avea varicocel. Si inainte de asta ni s-a recomandat FIV+ICSI.
Va pup dulce.
Noi 2 singurei
FELICITARI!!! Ti-am zis eu ca va trebuia un spatiu mai mare. Eeee, uite ca acuma vine si bb. Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos,papacios si cumintel (nu foarte)Sa nu uiti sa ne povestesti cum a primit sotul vestea. Poate organizezi ceva mai romantic pe cand vine si ii dai vestea la lumina lumanarii!!!
Ma bucur tare mult ca in sfarsit vi se implineste visul.
Baieteii lui mamiAICI
Din pacate nu am putut sa-i fac surpriza cand ajungea aici, pt. ca am avut niste dureri groaznice si a trebuit sa-l sun sa-mi cumpere medicamente.
Oricum a fost socat de veste ( in sensul bun), ca nu ne asteptam dupa problemele pe care le are.
Ali, Olim, BlueRain, multumesc fetelor.

4+Noi 2 singurei