Chestie ciudata !!!

Chestie ciudata !!! | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

Azi am dus masina la un service Ford pt niste reparatii minore...
Si spre surprinderea noastra la numarul masinii noastre aparea numele sotului, dar o adresa din cluj (plus codul fiscal si J unei firme de acolo), numarul sasiului era identic cu al nostru mai putin o cifra. Noi cand am facut programarea la service nu ne-au cerut decat nr masinii si un mobil pt contact..

L-am intrebat pe tipul de acolo cum de au datele si ne-au zis ca ei si le updateaza pe masura ce se fac inmatriculari...

si noi ne intrebam pe cine sa intrebam acum, sau ce probleme ar putea fi pt ca datele alea nu-s corecte (in baza de date de unde l-eo fi preluat cei de la Ford), nr masinii ar trebui sa fie unic...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Pai nu merge sa intrebi la politie, daca ei zici ca up-dateaza in fct de inmatriculari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

la asta ma gandeam si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Deci unde va vin amenzile ?

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

E posibil ca sa fi bagat ei aiurea adresa.
In talon e adresa voastra ?

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

inca nu am avut amenzi...

in talon e adresa noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Scuze, am vrut sa creez un subiect, si am selectat "raspunde la subiect"!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Pentru ca lucrez fix in domeniu am sa iti explic cum se intampla la noi: Aceeasi persoana poate fin introdusa in baza de date de mai multi angajati ....cei de la vanzari o data , livrari , facturare , service ...si automat se poat naste erori mai ales, Ca sa fie ok se face o denominare daca stiu eu corect ....dar e destul de complicat pentru ca se transfera platile pe un singur nume (cu datele aferente) si e destul de complicat !
Nu stiu daca am explicat cum trebuie ....dar daca mai ai nelamuriri ....o iau de la capat

Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Scuze pentru incoerenta ...dar sunt atat de obosita .....

Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput