Pretul unui brad natural
Aveti idee cat este costul unui brad natural?Nu am mai ajuns de mult prin piata iar in apropierea locuintei mele inca nu au aparut pe la colturile straziulor asa cum erao odata brazii naturali.
Va multumesc anticipat pt. raspunsuri.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
Raspunsuri
Gabi_K spune:
am vazut sambata la Metro cu 120 RON. Erau mari si urati, doar cu cateva crengi...
ex- gabibarta
tzitziri spune:
eu am vazut de la 120 RON brazi frumosi la o 'florarie' - ghilimelele sunt pentru ca nu era numai o florarie, ci avea si ceva spatiu intr-o curte - de pe langa Parcul Icoanei
roxanaz spune:
ieri erau in bricostore brazi de la 125 la 175 cm incepand cu 70 RON. am vazut si in metro si selgros dar nu si preturile.
Roxana
valentinag spune:
Caramel,doar atat costau aia danezi super bogati?Mie imi plac aia de mor,indesati ca sa zic asa,creanga langa creanga!Erau micuti sau inalti?
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
madau spune:
Am vazut si eu la Brico, foarte frumosi...80 RON
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar
Karina spune:
quote:
Originally posted by tzitziri
eu am vazut de la 120 RON brazi frumosi la o 'florarie' - ghilimelele sunt pentru ca nu era numai o florarie, ci avea si ceva spatiu intr-o curte - de pe langa Parcul Icoanei
Tzitziri, cred ca ai vazut la Decoflora
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
acina spune:
Am vazut la Carrefour intre 700 mii si 1 mil 200.Aratau f bine, olandezi.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Christel spune:
Cam scumpi brazii la noi, aici sunt intre 10-30 euro in general, si sunt frumosi si cei de 10 euro, numai ca sunt sub 2m, la noi mi se par foarte scumpi comparativ cu puterea de cumparare.