Gresie sau parchet in bucatarie?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Inaioana, parchetul de bucatarie pe care il ai este unul special pentru bucatarii sau doar un laminat de calitate?
Multumesc anticipat.

Si inca o intrebare, pentru cine este in tema, poate deveni parchetul laminat nerezistent la greutatea dulapurilor de bucatarie? Asa mi s-a spus, dar nu ma incanta ideea de a combina parchetul cu gresie, sub dulapuri.
Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nu e special pentru bucatarii, il am in toata casa, este doar de calitate. Din acela rezistent la apa, acizi, trafic, foc...astea. L-am luat in 2000 de la Kronospan, dar nu as putea sa iti spun ce anume model este, ca am uitat. Dar banuiesc ca orice parchet de calitate reactioneaza la fel.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dutzi
Si inca o intrebare, pentru cine este in tema, poate deveni parchetul laminat nerezistent la greutatea dulapurilor de bucatarie? Asa mi s-a spus, dar nu ma incanta ideea de a combina parchetul cu gresie, sub dulapuri.
Merci.

nici eu nu am auzit de asa ceva. am laut parchet de 8mm (cel de 10mm nu mi-a placut din cauza nuantelor, vroiam ceva deschis) si zaud aca are vreo problema.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns websoftro spune:

Noi avem gresie in bucatarie, parchetul nu stiu cat ar rezista la cate imi sacapa mie din mana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Multumesc foarte mult, Inaioana, Roxanaz, chiar imi doream parchet la bucatarie, am si vazut unul tare dragut...ramane deci sa intreb daca e rezistent la toti factorii enumerati de tine, Inaioana.
Somn usor .

Mergi la inceput