Victor Slav si Anda Adam

Victor Slav si Anda Adam | Autor: Andreea_k

Link direct la acest mesaj

Mai fetelor , astia de la emisiunea Ciao TV au aratat niste fotografii cu Victor Slav de la vremea -Pro TV intr-o masina cu Anda Adam si sugerau ca cei doi ar fi impreuna.
Eu din poza lor l-am vazut pe Victor dar umbra aia de alaturi nici daca ma taiai nu se intelegea ce e.
Stiti ceva despre asta ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Un link ceva?

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

who is Victor Slav?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

who is Victor Slav?

Pai ti-a explicat Andreea,e tipul de la Pro TV care prezinta vremea

Chiar asa ,nu ne dai un link,ceva???

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hiii, asa-i, a zis fata si eu nu am fost atenta, da' tot nu-i tiu minte mutra, deh, am imbatranit si eu maica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Si eu am vazut partea aceea din emisiune.Intr-adevar,nu se vedea prea bine cu cine era Victor Slav in masina.Daca era cu Anda Adam,numai ei stiu...Dar chiar nu ii inteleg,adica,ok,paparazzi sa isi faca treaba,dar sa nu mai poti merge in masina cu cineva ca te si combina astia?!?! Poate voia omu' sa ajunga undeva si Anda s-a oferit sa-l duca,ce mare scofala?!?!Oricum,ipostaza in care erau nu arata in nici un fel ca ar fi avut ceva intim unul cu altul,pur si simplu erau in aceeasi masina.Deja ma enerveaza astia de la ziare,prea exagereaza si cauta subiecte chiar si acolo unde nu sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu tot pe aici am citit ca Anda ar flirta cu Willmark, cel din juriu de la Dansez pt tine.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by oanamc

Si eu am vazut partea aceea din emisiune.Intr-adevar,nu se vedea prea bine cu cine era Victor Slav in masina.Daca era cu Anda Adam,numai ei stiu...Dar chiar nu ii inteleg,adica,ok,paparazzi sa isi faca treaba,dar sa nu mai poti merge in masina cu cineva ca te si combina astia?!?! Poate voia omu' sa ajunga undeva si Anda s-a oferit sa-l duca,ce mare scofala?!?!Oricum,ipostaza in care erau nu arata in nici un fel ca ar fi avut ceva intim unul cu altul,pur si simplu erau in aceeasi masina.Deja ma enerveaza astia de la ziare,prea exagereaza si cauta subiecte chiar si acolo unde nu sunt.

Subscriu. Cat despre Anda Adam am auzit ca are un prieten stabil dar nu stiu cine este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

mai fetelor poate au fost filmati cand se duceau la vreo repetitie... nu au facut pereche la emisiunea speciala din 1 decembrie, dansez pentru tine...?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Ba da au facut pereche la "Dansez pt. tine" si exact in acea perioada au fost fotografiati... deci e tot posibilul sa fii fost impreuna din cauza repetitiilor... Asa ca ... astia se arunca prea repede, nu mai au cu ce sa umple emisiunile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Asa-i , Oanamcsunt toti niste obsedati de cuplari intre vedete.
N-am nici un link de dat pt ca am vazut in emisiunea de la Prima TV care se cheama Ciao TV.
Mie mi s-a parut asa de trasa de par stirea dar mai ales poza din care nu se intelegea nimic, nici cine era la volan daramite vreo "farama" de gesturi de tandrete.Cred ca mai vor putina publicitate si nu stiau cum sa faca.

Mergi la inceput