Analize (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Z1 e ziua in care vine ciclu, asa se calculeaza; deci tu ar trebui sa le faci a treia zi de cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Multumesc pentru lamurire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

Fetelor cine imi explica si mie ce inseamna o valoare a estradilului in ziua 13 (ziua 14 pica duminica)de 706 pg/ml (valori normale faza ovulatiei 85.8 - 498 pg/ml)?Urmeaza sa le fac sambata si pe cele din ziua 20 (21 e duminica)si nu mai am rabdare pana nu aflu.
Please!HELP!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

Fetelor, pe unde sunteti!!!!
Nu ma ajuta nimeni cu un raspuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Fetelor, va rog sa-mi recomandati si mie un laborator de analize bun si mai ieftin pentru dozari hormonale. Orice in afara de Medlife, care nu mi-au placut... Thanx!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marianebuna

Fetelor, va rog sa-mi recomandati si mie un laborator de analize bun si mai ieftin pentru dozari hormonale. Orice in afara de Medlife, care nu mi-au placut... Thanx!

Institutul de Hematologie, in spatele spitalului Filanmtropia. Este specialitatea lor. Eu acolo am fost si se pare ca nu sunt singura.

10+
In asteptarea unui inger
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Multumesc, il stiam, dar am fost si nu au reactivi pentru mai nimic... e jale ce-i acolo, sunt vai de capul lor! De-a dreptul rusinos ce se intampla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare! Daca mai citeste cineva subictul acesta poate imi da si mie un sfat. Am facu DH in Z2 dintr-un CM de 25-28 zile. Au iesit bine, in speta:

LH = 9.01 miU/ml (VN: 1-18, faza foliculara)
FSH = 8.43 miU/ml (VN: 4-13, faza foliculara)
Estradiol = 20 pg/ml (VN: 39-189, faza foliculara)
Prolactina = 18.00 ng/ml (VN: 1.39-24.2)
Cortizol seric = 18.9 ug/dl (VN: 4.2- 38.4).

Mentionez ca am tiroidita autoimuna dar ca am facut tratament cu Euthyrox 2 luni si la data efectuarii analizelor din z 2 TSH-ul revenise la normal. De asemenea, analizele sotului sunt impresionant de bune.
Bun. Medicul mi-a zis ca sunt foarte echilibrata dpdv hormonal dar mi-a dat totusi sa fac stimulare ovariana din cauza estradiolului care este mic. Analize in z21 nu mi-a recomandat sa fac si nici monitorizare ecografica pe durata stimularii. Nici ecografie sau control ginecologic nu mi-a facut.
Mai inca timp sa fac analizelein z21 asa ca:

1. sa fac analizele in z21? si daca da, ce altceva in afara de progesteron?
2. raportul LH/TSH > 1, citisem ca tb sa fie mai mic de 1 altfel e risc de PCOS. E adevarat, ar trebui sa ma ingrijorez?
3. in final: sa ma apuc sau nu de stimulare? Mie mi se pare dat acest tratament pe baza a prea putine investigatii si mi se pare riscant. As mai merge si la alt medic. Daca te apuci sa faci stimulare si ai trompele infundate nu o faci degeaba? Nici un medic nu s-a gandit sa ma investigheze in directia aceasta. Atata timp cat tiroida e tinuta sub control, analizele hormonale sunt ok, CM este regulat, ovulatie se pare ca am fiindca folosesc Fertility Monitor de la Clearblue si imi arata ca am ovulatie. Sotul e ok. Nu vad de ce nu ar putea aparea o sarcina. Singurul motiv ar fi trompele despre care nu stiu nimic in acest moment.
4. Ar folosi la ceva sa iau Utrogestan pe fiecare CM din ziua 15 pana la urmatorul CM "just in case"? Dr. mi-a recomandat asta in cazul stimularii dar daca fac acest lucru fara sa fac stimularea?
Va rog frumos sa imi raspundeti pe baza experientelor voastre la intebarile de mai sus.
Va doresc ce-mi doresc si mie: bebei cat mai curand, sanatosi, voiosi, voinici! .

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_gal spune:

Buna,

Am facut si eu analizele hormonale si in general au iesit bine cu exceptia:

prolactina - de trei mai mare ca limita maxima (am facut analiza de doua ori si de fiecare data a iesit la fel, ba a doua oara a crescut si mai mult)

progesteron - 24.3 in conditiile in care limita maxima este 15.9.

Pana ajung la medic pentru interpretare, s-a mai confruntat cineva cu valori mari ale prolactinei si progesteronului?

Mergi la inceput