credit dacia logan - a luat cineva?

credit dacia logan - a luat cineva? | Autor: _Ralu_

Link direct la acest mesaj

buna!

zilele astea masinutza noastra si-a dat obstescul sfarsit... si acum ne trb neaparat masina! avem bb mic si trb mers cu el la pediatru, la vaccinare...ce sa mai este absolut necesara!

ne-am interesat de logan (cel mai ieftin), si am vrea sa luam prin credit (nu leasing, ca la asta e nevoie de minim 10% avans). a mai luat cineva? si daca da, care au fost conditiile.
cat trb sa fie salariul....alte conditii,...ce bani mai trb dati la ridicarea masinii (ma refer la casco, etc), in cat timp vine masina...
creditul e prin brd, sotul a vb cu cineva de acolo si cica s-ar putea, dar mie tot nu-mi vine sa cred! la numai 800ron brut, sa dea ei credit de 20.000 ron?

va rog mult, ajutati-ma cu info daca stiti!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Raluca uite aici mai multe informatii: http://www.adras.ro/ Poti suna si iti da informatiile necesare.Bafta!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Noi luam acum un break cu credit. trebuie sa mergi la o reprezentanta spuneti modelul, ei va spun pretul si conditiile si daca veniti cu adeverintele de salariu va face si o simulare sa vedeti cat trebuie sa dati avans, cat vine rata, pe ce perioada, etc.

Creditul merge pe o perioada maxima de 10 ani, avansul poate fi de la 0 la oricat si rata daca nu aveti alte credite 30%din venitul net,.

pe www.dacia.ro gasiti si un fel de simulare a creditului la configurator, puteti calcula pretul masinii si rata si vedeti daca va incadrati in 30%.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

multumesc fetelor! din pacate nu ne incadram! deci, cade chestia cu creditul!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Noi am luat cu credit pentru nevoi personale. Stiu ca sunt conditii mai bune, din pacate nu pot sa-ti explic ca tot studiul de piata l-a facut sotul meu. El a facut comparatia intre credit auto si credit pentru nevoi personale.
Intereseaza-te si de asta poate cine stie...

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna
daca vrei credit...i-a de nevoi...ca nu dai avans! toate celelalte au nevoie de avans...noi avem leasing...e mai avantajos! compara, cauta si vezi ce ti se potriveste, in totdeauna exista cel putin 2 solutii...trebuie sa le gasesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

multumesc.
asta e solutia la care vom apela in cele din urma.
la brd sunt conditii tare nashpa.
am inteles ca la hvb tiriac ar fi muuult mai accesibile. in fond n-avem nevoie decat de vreo 250.000.000, care nu-i chiar o suma impresionanta cand vine vb de un imprumut bancar....

o intamplare fericita...

Mergi la inceput