yahoo .problema?
ieri i-am scris unei fete pe mess si imi spunea ca nu vede ce -i scriu ,decat cand ii dadeam buzz.voi ati observat?
Raspunsuri
gabrielle74 spune:
desi eram on line ma vedeau invizibila,nu stiu ce se intampla,deaceea v-am intrebat ,sa fie de la mine pb ?
OrbuGabi spune:
Eu cred ca e de la ei.........eu am aceiasi problema cu sora mea,ea are un calc mai vechi,ea imi poate scrie mie(eu primesc).dar cand ii scriu eu ea nu primeste nimic.Si sunt momente cand apare pe invizibil fara ca ea sa selecteze acest lucru.
BOCANILA spune:
Aceiasi pb ca gabriella 74 am avut o si eu ieri!
Si avem calculatoare super bune!
poze cu familia mea
Daca vrei curcubeul,atunci trebuie sa te obisnuesti cu ploaia!
carola spune:
Eu am primit asta astazi de la Yahoo "yahoomessengerteam: Yahoo! Messenger will be performing scheduled maintenance on December 8 from 5.30 PM PST to 7.30 PM PST. During this period, you might experience problems when using Yahoo! Messenger."
Cred ca toata lumea a primit.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by carola
Eu am primit asta astazi de la Yahoo "yahoomessengerteam: Yahoo! Messenger will be performing scheduled maintenance on December 8 from 5.30 PM PST to 7.30 PM PST. During this period, you might experience problems when using Yahoo! Messenger."
Cred ca toata lumea a primit.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
Ah, exact asta intrasem sa scriu si eu. Tocmai ce am primit mesajul. Cam cu intirziere totusi.....
codruta_grg spune:
La mine e alta problema, tot cu yahoo. Nu pot trimite pe mail un fisier de 8 mega. Am incercat pe 2 mailuri de yahoo si nu m-a lasat (cica limita e de 10 mega)
Problemeee
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi