Craciunite sexi !86

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CAMI super frumos...fa poze si cu casa pe afara,am vazut ca ai luminite!!!...ce frumoasa e camera Maiei!!!...bradul e artificial sau natural?... si sanatate multa!

OLGA la tine si sper ca maine sa te simti mai bine!!!...si pe mine ma apuca dorul de Ro dar numai de sarbatori...ca acasa nu e nicaieri de sarbatori!!!

EMILLY cand mergi la Brasov?...stiu ca aveti si voi ceva de cand nu ati mai fost acasa!!!.. si spor la cumparaturi(pana la urma iti vine el!!!)

Si pt noi Craciunul e cea mai frumoasa sarbatoare...eu traiesc la maxim in fiecare an aceste momente...imi place sa decorez casa,sa fac bradul natural...sa fac mancarica si prajituri...imi place sa am colindatori...din pacate aici nu prea sunt...sa cumpar cadouri si sa stau cu familia...pt ca aici familia e cam micuta,noi invitam si ceva prieteni mai apropiati...sper sa fie frumos!!!

Voi ce faceti de Craciun?...stiu ca se sta in familie,dar doar voi sau si cu alti membrii,sa zic asa?!...

No va pe toate si sa auzim numai de bine,pe maine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neatza!
vorbareteloooor

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Alinuto,bine ca te-ai trezit si tu ,ca umblam de una singura pe aici.
astazi vine soacra-mea. asa de draguta sunt incat plec la mama. asta ca sa ma intampine la venire ,nu sa o intampin eu.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

bravo tie banano! sa se simta ca acasa, asa-i? si sa faca si ceva bun bun daca tot vine. auzi nici nu te mai sun acasa ca mi-e frica ca-mi raspunde ea sau el
bey cami, m-ai topit cu decorurile alea. camera maiei este in top, sunt lesinata dupa roz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Va cauta omul pe forum si ce gaseste?CRACIUNITE SEXI?pai eu cu vreo 90 kg sexi?dar imi plce ca al meu imi zice asa (sexi)...si am facut o greseala, cand am gasit, am vazut ca suntem noi, am votat...ce imi faceti, vad eu...acum va invit la cafeluta!Dan e bine acum sunt bucuroasa ca i-a trecut raceala.Imi beau cafeluta si apoi ma apuc sa fac curat si mancare!Va pup sexoaselor!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

ooo, lume noua, doinitza!
ma bucur ca sunteti bine, aveti mare grija cu virusii astia!
spor la treburi! ce mai gatesti bun azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

O sa fac o ciorba de oase de porc si niste chiftelute, e plecat sotul sa imi cumpere din oras, mi-a zis sa ma duc eu , iar eu i-am zis, nu pot ca ma treaba ...pe net!Va pup!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Doinita,bine ca sunteti ok!
Alina,cum sa nu ma suni ,mai, acasa? ba ma suni ,ca pe telefon eu sunt sefa. numai eu raspund.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput