Chiuveta cu forma patrata
Sunt la amenajatul bailor si doresc sa imi cumpar chiuveta patrata sau dreptunghiulara, in fine sa nu fie forma ovala clasica.
Cine stie ce firme produc si comercializeaza asa ceva????
A vazut cineva acest mod de chiuvete??????
Eu am vazut in reviste si pe net, dar in nici un magazin nu am gasit.
Imi doresc tare , tare mult si sunt dispusa sa merg in alte orase ca sa cumpar dar sa fie ceea ce-mi doresc si imi place.
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri
ANDANII
Raspunsuri
x_alinutza spune:
SSAB, DELTA DESIGN, LAGUNA...
La astea am fost nu demult...insa sunt cam scumpe.
pozici
Clover spune:
Ai vreun motiv practic pentru care vrei chiuveta patrata sau motivele sunt numai de ordin estetic?
Keep the promises you make to yourself.
andanii spune:
clover motivele sunt numai de ordin estetic, imi place foarte mult cum arata.
alinutza nici nu am auzit de firmele astea .... in ce oras ai vazut tu ???
multumiri pentru raspunsuri
ANDANII
Miramar spune:
Am vazut tot felul de forme si modele peste tot Delta, Laguna SSAB, Romstal. Bani sa ai ca in rest nu-i problema.
Eu am 2 chiuvete mari patrate, cumparate cu tot cu mobilierul de sub ele de la Romstal.
andanii spune:
Vai fetelor m-ati imbolnavit de tot , daca pana acuma aveam un fix , de acuma nu cred ca imi fac altfel baile decat asa
Doamne ce mult imi place , ma tot gandesc cum s ajung la bucuresti sa-mi iau ca in timisoara nici nu am auzit de firmele astea.
Spunea cineva ca sunt foarte scumpe, cat de scumpe /??? stie careva niste preturi daca ati fost recent pe acolo ???? va rooooggg
va pup
ANDANII
x_alinutza spune:
www.ssabimpex.ro
www.bravo.ro
Numai delta design si romstal au showroom in timisoara, din pacate...
http://www.deltadr.ro/default.aspx?page=Magazine%20si%20Depozite&menu=Compania&judet=timisoara
http://www.romstal.ro/www/index.html/retea|displayShopPage/countyID_35/TIMIS.html
pozici
dara spune:
Lavoarul din link-ul de la jos costa in jur de 6 milioane de lei vechi.
http://www.idealstandard.nl/gallery/catalogus/_img/J3462_ACANTA3_NL_NB.jpg
Daca vrei trimite-mi PM si-ti spun unde il gasesti - poti sa-l cumperi si din Timisoara.
Dara si Darisor
delsim spune:
Si la Sphera la etaj sunt niste firme care aduc sanitare frumoase, frumoase.Si eu am aceeasi inclinatie spre formele mai patratoase si tot de-astea am cautat. Acolo am gasit mai multe modele cu preturi intre 2 milioane si 20 de milioane.Cei de acolo pot aduce si pe mai multe dimensiuni ale aceluiasi model.Si vas de wc , tot mai patratos mi-am luat, de la Delta . Si nici nu am dat multi bani. Toata treaba este sa ai unde sa cauti modele de-astea mai neobisnuite.
andanii spune:
multumesc din suflet pentru raspunsuri fetele
Merg sa caut la delta si romstal in timisoara , sper sa gasesc si daca nu mai vedem noi .... oricum trebuie sa-mi indeplinesc visul asta ... nu concep altfel baile ....
delsim avem aceleasi gusturi, si cu vas de wc patratos, abia astept sa gasesc si sa le cumpar ....
Inca nu am cumparat nimic pentru bai sunt in pauza pana in februarie timp in care sa adun materialele .... mai am si gresia si faianta de luat, le adun pe toate cand vin baietii sa se apuce si intr-o saptamana doua sa termine sa nu astepte dupa mine pana gasesc lucrurile
ANDANII
Miramar spune:
Uite poze cu casa mea - gasesti si 4 bai sa te inspiri de-acolo. Toate obiectele sanitare inclusiv lavoarele si mobilierul de sub ele sunt de la Romstal. Numai lavoarul dublu din compozit din baia bleu a fost facut pe comanda la Delta si a costat 20 mil.
Chivetele patrate cu mobilier wenghe sunt de la Romstal. - 8 mil si ceva chiuveta, 8 mil si ceva mobilierul de sub ea.
poze :