Profesorii ....... la apel

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Buna dimineata si de la noi, pe la pranz!

Multumesc de info, fetelor, mi-ati mai dat o speranta. cat de curand fac cercetari pe la insp.

Diana, pupam micul poznas! cu Maria cam pe la 2 ani am avut succes cu olita, si s-a obisnuit destul de usor. am citit deseori ca aceasta ar fi varsta potrivita, acum isi pot controla sfincterele.

Georgiana, La multi ani pentru strumfitza! Sa creasca mare sanatoasa si norocoasa! Distractie placuta! (apropo, si pe mine ma cheama Georgiana )

Diana, reinnoiesc oferta de ajutor cu listuta , sper ca nu te superi

Sa aveti o zi cu soare!

PS: Buggy, unde esti? ma bucur ca ne-am intalnit aici, hai mai treci si ne mai povesteste.

Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Fetelor , faceti listuta urgent , neuronii mei m-au lasat in acesti 2 ani de stat casa si mi-e greu sa ma concentrez sa va tin minte cu numele voastre si a puiutilor .

Diana stai linistita, toti trec prin faza periei de WC , o sa-i treaca intr-un final dar taaaaaaaaare e atragatoare.
Georgiana , portofoliul profesorului ??? am stiut vreodata ce-i aia sau am uitat ?

Aaa.. am uitat, sunt de acord cu schimbarea nomenclaturii

si noi avem poze , asa ca sa ne cunoastem

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Multumim mult pt urari si pt ca v-ati adus aminte de aniversarea noastra.Am fata mare de-acum...
Melania da.Portofoliul profesorului care tre sa contina o gramada de hartzoage .Cat timp esti in CIC stai linistita .Vezi tu apoi.Sau poate fac astia un pustiu de bine si-l desfiinteaza.

Va pe toate ca-s pe fuga.Nici nu stiu cand a trecut saptamana asta de vacantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Foarte aiurita treaba aste cu portofoliul. Ma gandesc cu groaza ca peste o saptaman-doua avem brigada si nu stiu pe unde o sa scoatem camasa (ma refer la hartogaraie)

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Georgiana , tocmai asta-i treaba , s-a terminat CIC-ul !

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Scuze Melania.Am inteles gresit.Pana va invatz....
Mira daca se anuntza brigada aveti grija.Am facut saptamana trecuta niste cursuri de perfectionare si ne spuneau ca asta-i primul lucru pe care-l cer.Portofoliul.Noua ne-au spus ca portofoliul trebuie sa contina asa: un CV, planificari, programa, proiecte unitati de invatare , proiecte lectie , teste de evaluare date , fise de analiza si interpretare a rezultatelor la teste , fisa inspectiei la clasa(daca ati avut), toate hartiile privitoare la perfectionari...si cam asta in general.
O tampenie.
Sper sa nu va fi stricat dispozitia
profesorimea.

Mergi la inceput

Mie mi se par multe inutile. De ce sa port cu mine in fiecare zi testele de evaluare date?
Dar asta e, in invatamant functionam dupa formula Cooperativa munca in zadar.

Am o intrebare, daca imi iau cancediu medical, nu pt a scapa de brigada, ci fiindca trebuie sa plec urgent din localitate ( asa s-a nimerit, din pacate) ce mi se poate intampla? Vreau doar trei zile, urmatoarele doua sa ma intorc la scoala.
Risc oare ceva? E posibil sa mi se dea un calificativ necorespunzator din acest motiv, vreo penalizare?

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Doamnelor si domnilor, sunt prof. de limba romana in Dr.Tr.Severin si am venit la apel...ma alatur voua !
Ma bucur ca exista un asemenea forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

buna dimineata, dragi colege, poftiti la cafea

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Bine ai venit, Lorelai!

Nu stie nimeni cum sta treaba cu brigada?

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput