Profesorii ....... la apel
Raspunsuri - Pagina 5
georgi75 spune:
Fericitoooo...![]()
Io am luat azi vacantza cat sa-mi ajuna o saptamana.Joi imi aniversez pitica si tragem chef asa ca o sa fie o saptamana cam ocupata.
Pupare.
anymony spune:
Nici eu nu mi-as lua copilul elev. Stiu pe propria piele ce inseamna...Cit am fost in clasa 1 si a 2 mama a fost directoare de scoala. Si imi placea rolul..ca fugeam de la vaccinari si imi aduc aminte ca ma ascundeam la mama sub birou! asa ca nu as vrea ca fata mea sa fie la fel. daca ar avea prof unul din colegii mei de fac sau dirig mai zic, dar nu prof la ea la clasa.As refuza.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
strumfi2004 spune:
printre profe, ca prof vad ca nu-i nici unu...
ma primiti?
daca da, revin
ma bucur mult pentru subiect, haideti sa nu-l lasam sa moara, ce ziceti??
Gratiela, mamica strumfilor
Maria si
Stefan
Melania 14 spune:
Eu dupa vacanta merg la servici
, sincera sa fiu mi-e cam groaza .Nu stiu cum va reactiona domnisoara in lipsa mea.Oricum eu sunt caz fericit pt ca va ramane cu bunicii.
Melania
(14.01.2005) si mama Carmen
poze
claujro spune:
Vacanta placuta!
La multi ani pt Stefania, pt joi! Sa va traiasca, sa fie frumoasa, destepata, norocosa si sanatoasa!

Si noi avem aniversare mare, miercuri
!
Gratiela, bine ai venit! 
Pupam doamnele profesoare
!
Claudia
xandrutza_76 spune:
buna, sunt alexandrina; eu sunt profesoara de educatie fizica, momentan sunt in cic si nu prea imi lipseste scoala... inainte de a ramane insarcinata ma inscrisesem la gradul I, am dat colocviul si o preinspectie si gata... am 31 de ani (ii implinesc in martie) si doua fetite, una de 9 ani si cealalta de 4 luni jumatate.
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
buggy spune:
Buna, eu profesoara trasnita sefa de la Fun Science
ador copiii si imi place la nebunie sa ma joc cu ei. Sunt tare incantata de acest subiect si sper sa invatam cat mai mult unii de la altii
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
georgi75 spune:
Salutari.
Lume nouaaaa...ce ma bucur.Bun venit noilor fete. 
Acu' ca suntem in vacantza poate vorbim mai mult si noi.
Cine face listutza???
Pupare
diana1971 spune:
Buna fetelor
Scuze pt chiul !!! promit sa aduc motivare.![]()
Bun venit fetelor noi !!!
se pare ca ne adunam incet incet.
Referitor la listuta ...ne mai adunam si ma gandesc sa apara la inceput pe prima pagina ..nu ???
Eu m-am rupt total de scoala ,uitasem si ca e vacanta
dar exista o explicatie ....
Pezevenghiul meu e mai nazdravan pe zi ce trece...are 1 an si 2 luni si face numai boroboate.Poate sunt eu mamik mai in varrsta(am 35) dar cand zic ceva de 10 ori a 11-a oara nu ma baga in seama ma scoate din pepeni ....si de priceput pricepe.
Acum 2 zile era liniste totala...l-am gasit in baia mica langa wc ...cand m-a auzit ca vin s-a ridicat cu manutele pe burtika ...normal ca era ud
,nu trebuie sa explic ce facea.
alta chestie....mi-a shutit sticla de ulei ..a ascuns-o sub pat si nu va explic ce patinoar aveam pe parchet
pe langa ca si-a facut praf pantofii care acum sunt imbibati cu ulei...sigur nu se mai uda la picioare
...oare toti fac asa?
Cateodata imi vine sa rad cand vad un ghemotoc de 80 de cm care ne da tot peste cap ...deci cred ca ma intelegeti de ce nu mai stiu nici drumul spre scoala
.
va pup
diana