Profesorii ....... la apel

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bineinteles.Bun venit
buggy felicitari pt extindere. Mi-ar placea sa fiti s la noi in oras dar cred ca mai avem de asteptat
io am fost cam ocupata.Mi-am luat si masinutza.Sunt super incantata de ea.
va .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Felicitari pt masinuta!
Sa va spun cate ceva si despre mine.
Sunt din jud.HD, lucrez cu copii de 12 ani(cu 2 ani intrerupere pt cresterea copilului),la ora actuala am clasa I.Am un sot bun si o printesa, Diana de 2 ani si 4 luni.Am mai avut o fetita, nascuta la 7 luni (am avut brigada in scoala si m-am cam emotiona...si am ajuns la maternitate.Povestea e lunga si dureroasa)care din pacate ne-a parasit la 4 luni si 3 zile.
Avem cu siguranta un inger pazitor, RALUCA!

Mergi la inceput

Va mai scriu doua vorbe, pt ca am reusit in sfarsit sa pun fotografii.
La scoala avem un proiect"Calendarul verde", iar foto din oras(cu elevii)sunt facute de ZIUA APEI(mai multe pe didactic)

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Neatza.
LA MULTI ANI FLORILOR!!!.Sa aveti o primavara frumoasa plina de realizari.
Ochi verzi (din semnatura de la poze deduc ca te cheama Diana?) vazut pozele. Si sa-ti traiasca ingerasul Raluca.
Eu azi voi fi plecata mai toata ziua.
Va si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

la multi ani tuturor florilor!!!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

georgi75,ma cheama Mihaela.Diana este prenumele fetitei, iar Raluca este prima fiica care a murit la 4 luni.

LA MULTI ANI FLORICELELOR!

Mergi la inceput

Mihaela am dat-o in bara rau de tot.Imi cer mii de scuze.

Va doresc o sapatamana minunata

Mergi la inceput

georgi75,stai linistita, dar mi-am dat seama ca nu ai inteles sau eu n-am spus prea multe.
Si eu va doresc o zi buna si o saptamana de scoala usoara - ca miroase a vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Georgiana, felicitari pt masinuta! Sa va plimbati sanatosi in ea!
Mihaela, bine ai venit!

Noi suntem binisor acum, desi am avut si o perioada dificila, inca nerezolvata complet.

Va dorim un www.waswowann-rum-in-bawue.de/paste.jpg" target="_blank">Paste luminos si linistit!

Gratiela, Mariuca si Stefu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

abia acum am gasit subiectul acesta,desi bantui destul de des pe forum....ma numesc monica,am 31 de ani si am terminat facultatea de filosofie.sunt din giurgiu.nu sunt inca titulara,pt ca nu sunt posturi pe filosofie,asa ca trei ani am predat romana,fiind,bineinteles,incadrata ca suplinitor necalificat.apoi,am gasit o catedra vacanta pe filosofie si am predat 2 ani la un colegiu,dupa care am intrat in cic.in ianuarie,crisul meu a implinit 2 ani,asa ca a tb sa ma intorc la munca...si in ianuarie n am mai gasit post vacant decat la o scoala speciala,pt ca intrase cineva in prenatal.iar sunt platita ca necalificat,desi am studii superioare...am doar 420ron salariul.asta ca tot intreba cineva mai devreme care e salariul minimum al unui licentiat...aa,am uitat,sotul meu e tot profesor,de ed fizica.iar eu sunt si anul 2 la inv la distanta,sectia romana franceza.

Mergi la inceput