Profesorii ....... la apel
Raspunsuri - Pagina 10
claujro spune:
Absolventa de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, specializarea Pedagogie, invatatoare, Bucuresti. Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005). 
Edit: Poate ar trebui sa scoateti emoticoanele alea cu "la multi ani" ingreuneaza parcurgerea listei si o face cam "colorata"... Zic si eu... 
strumfi2004 spune:
Buna dimineata la
cu lapte!
Gata, reeditat cu noile date, repede cat imi mai dorm strumfii.
fetele reeditate
, sa-mi spuneti daca e bine.
ma gandeam sa facem la sfarsitul listei o alta pe luni cu datele noastre de nastere, sa le gasim mai usor. voi ce credeti, ar fi mai bine sau sa ramana cum e acum? astept idei..
Acum sa facem urarile:
Crangutalil, La multi ani, numai impliniri!
Ada, bine ai venit!
La multi ani pentru fetita ta si pentru tine! 

Va spuneam ca sunt ingrijorata de faptul ca urmeaza sa mergem la spital cu Stefu pt o interv chirurgicala. V-as ruga, daca aveti vreo informatie, sa-mi spuneti si mie, multumesc. Sunt ingrijorata de reactia lui dupa anestezie, de cum o sa-l fac sa stea linistit, sa nu-si smulga branula, sonda, off 
Gratiela, mamica strumfilor Maria
si Stefan
strumfi2004 spune:
Claudia, am postat in acelasi timp ![]()
din acelasi motiv cred si eu ca ar fi mai bine cu o lista cu datele de nastere la sfarsitul primei liste, dar sa vedem ce mai zic fetele.
si Stefan
claujro spune:
De ce trebuie sa facem o listuta cu zilele de nastere? Eu as vedea topicul mai degraba unul profesional....![]()
Claudia
xandrutza_76 spune:
gratiela, 
cat despre lista, poate e mai bine fara emoticoane, dar informatiile despre fiecare sunt binevenite, altfel de ce le-am mai fi postat? ma rog, asta cred eu, dar lista e completa, din punct de vedere al datelor...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
strumfi2004 spune:
Asa am vazut eu lucrurile, se poate face alta, altfel..
Cat despre profesional... eu nu prea l-am vazut asa (topicul) pana acum, dar poate devine :)
si Stefan
danielac spune:
danielac (Dana, 13.04.1973) - informatica - Diana-Maria 24.10.2001
Gratiela, sanatate multa lui Stef si sa auzim de bine dupa interventie!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
strumfi2004 spune:
Multumesc din suflet, Dana!
am reeditat lista.
si Stefan
crangutalil spune:
Multumesc pt. urari si va doresc si voua numai bine...Gratiela , multa sanatate puiului tau....
diana1971 spune:
Buna fetele
Strumfi - draga mea eu chiar ma bucur pt lista facuta de tine
,stiu ca eu am deschis topicul si ma bucur din suflet sa vad ca ne-am adunat si suntem tot mai multe ... deci linistita poti sa mai adaugi eu stau mai rau cu timpul pt ca pezevenghiul meu imi fura tot mai mult din timpul meu....e argint viu....chiar su acum trage de mine, de mouse, de cabluri,....
.
Lista eu as zice sa fie : numele,data nasterii,bb,data nasterii
localitatea se vede oricum
Eu sunt nascuta in 12.09,din timisoara si andrei in 8 nov.
Mult succesc cu interventia la copilas.
Crangutalil- ma bucur sa vad inca un matematiciam ...![]()
Scuze la toata lumea ca iar am chiulit...le urez un Bun venit fetelor noi
.
Azi am fost la mine la liceu cu andrei al meu ...copiii au crezut ca ma intorc de la 1 martie...si deja isi calculau media
o sa faca chef cred ca vin doar de la anu' .
Sunt tare curioasa cum vor fi salariile ...cica le maresc in total in sept cu 22%...dupa calculele mele ...tot sub media pe tara ramane (adik sub 8 mil doar cu def).
Stie cineva ceva despre ce se preconizeaza referitor la nr de ore petrecut in scoala??? adik ca ar fi obligatoriu de la 8 - 16 ???
va pup
Diana