au romanii simtul umorului?
Care este cel mai bun comic roman al zilelor noastre?
DORU OCTAVIAN DUMITRU pe mine ma facut sa rad la toate glumele sale! voi pe cine votati?
oficial mi -e bine!
Raspunsuri
anky spune:
Eu rid mereu cind il vad pe Mugur Mihaiescu in rolul "Leana lui Costel".Defapt toti sint haiosi in Leana si Costel inclusiv copiii.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Letitia1 spune:
Cel mai mult imi pleacea Divertis. Acum nu mai le inteleg poantele pentru ca am plecat demult din tara si nu mai sint la curent cu politica - deci poantele lor politicie nu mi se mai par haiaose.
nanami spune:
eu votez pt. Vacanta Mare , sunt superi
in rest habar n-am
noroc de protvintl , pt cei din afara , ca altfel.....
G.K.R
Lolly spune:
Joke:
Eu votez pentru politicieni.
Mi se pare ca se potriveste tot timpul: tara arde... politicienii se piaptana.
Si ca sa raspund... da.. Mi se pare ca avem un foarte dezvoltat simt al umorului...
Messa spune:
Eu nu mai rad deloc nici la carcotasi macar... parca-s toti rasuflati, nu mai imi plac, au aceleasi glume, m-am plictisit... rad des si mult, dar de alte chestii, nu la emisiuni sau comedianti...
blueeyes2003 spune:
Mie nu-mi place deloc Vacanta Mare!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
okusan spune:
quote:ptr cele ce locuiti in japonia,cautati sa inchiriati dvd cu down town,tempura man,cu siguranta o sa va distrati si la glumele lor,
Originally posted by nanami
eu votez pt. Vacanta Mare , sunt superi
in rest habar n-am
noroc de protvintl , pt cei din afara , ca altfel.....
G.K.R
pupici si vizionare placuta!
oficial mi -e bine!
tlaura spune:
Mie imi plac carcotasii!
si ca sa raspund la intrebarea topicului: daca nici romanii nu au simtul umorului, atunci cine il are?
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze