clopotei
Raspunsuri
joxy spune:
Magazinele de artizanat, cadouri, arte-plastice, kitch-uri...
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
felicia74 spune:
De care vrei? Din ceramica au la Cora.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by joxy
Magazinele de artizanat, cadouri, arte-plastice, kitch-uri...
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
Off-topic: Nu inteleg ce ti se pare kitch la un clopotel .... din contra, e de sezon ...de ce ar trebui sa se gaseasca in magazinele de kitch-uri ... intr-un asfet de magazin se gasesc de obicei obiecte de prost gust ... In fine .... asta e parerea mea!
Petronela
Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.
daniella4 spune:
Nu m-am gandit la un material anume. As vrea doar sa sune frumos. Cei de la Cora sunt veritabili, vreau sa zic au limba, suna? Ca am niste ornamente de pom in forma de clopotei care nu suna.
felicia74 spune:
Daniella nu stiu, nu i-am verificat Dar in schimb, se cumparau destul de mult. Data viitoare cand ma duc in Cora (maine-poimaine) ma uit.
caramel spune:
quote:Si eu trebuie sa cumpar.Poti sa-mi spui la ce raion in Cora?Si daca nu-i prea mult cam ce dimensiuni are?(mie imi trebuie mititel...)
Originally posted by felicia74
De care vrei? Din ceramica au la Cora.
joxy spune:
Petronela... daca in magazinul de kitsch-uri vinde o femeie superba inseamna ca si ea e kitch ? :P
Nu tot ce se gaseste intr-un magazin de kitsch-uri este de prost-gust. Sunt obiecte de "arta" multe si marunte, produse in serie (made in china - de obicei)
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
felicia74 spune:
caramel mititel nu e, cam 20*10 cm, de culoare alba. Era pe randul cu oferte (pe mijloc adica) laolalta cu produsele de decorat.Insa la cum muta astia raioanele nu mai garantez nimic...
EllaX spune:
Anul trecut, pe vremea asta, in Bucuresti, trotuarele de pe Balcescu si Magheru erau pline de tarabe, la care se gaseau tot felul de nimicuri pentru iarna si Craciun. Eu de acolo mi-am cumparat doi clopotei foarte frumosi, amandoi suna (unul suna minunat) - si au costat 3 RON impreuna! Ma gandesc ca si in alte orase sunt de gasit clopotei pe la piata sau la tarabe.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos