Pestisori de... zapada! (24)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

la multi ani, fulguletz si alinamizzi!!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

La Multi Ani Fulguletz si Alina ! ( ce mai face bebe Keane?, nu ne-ai mai scris demultisor...)

Vai fetelor ce de martisoare frumoase.. Pup pe el de Mihai. E singurul barbat care s-a incumetat sa intre pe la noi si sa ne ofere marticuri..

Va pupez !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Doi ardeleni taiau o bomba cu fierastraul.
Vine al treilea si ii intreaba: "Ma, da' daca explodeaza?"
La care ailalti: "Apai nu-i bai, ca mai avem una!"

S-a confirmat existenta gripei aviare!
Daca nu va vaccinati cocoselul, fierbeti macar ouale!
Atentie la pasarici!
Ardeti tot ce prindeti!

ELE isi gauresc corpul sa-si bage cercei peste tot, isi fac tatuaje, operatii estetice, nasc, fac cezariene, isi fac lipo, isi micsoreaza stomacul, isi scot coastele, isi leaga trompele, isi opereaza sanii, isi baga silicon prin toate partile, se depileaza cu penseta si cu ceara fierbinte, isi scot cutaneea, isi scot sprancenele, isi perforeaza urechile si cand le propui un sex anal spun ca le doare!!!

Nuntă mare într-un sat de munte. Tot satul sărbătoreste inclusiv ION studentul, viitorul intelectual al satului, inclusiv Maria o fata tânară dar urâtă , handicapată si cam
strâmbă. Toate fetele mari si mici din sat roiau pe lângă Ion. Nunta e în toi. De atâta atentie Ion se îmbată putin mai mult. Maria prinde momentul si-l atrage pe Ion în
sură.După lungi insistente desi îi era scârbă Ion se decide si fac dragoste.
În timpul actului Maria întreabă:
- NU-I ASA IOANE CĂ AM SI EU CEVA FRUMOS ÎN MINE ?
- DA , AI, DA.... IMEDIAT O SCOT !!!!!

De ce are Rinoceru corn ?
Că n-a găsit chifle !!!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

LA MULTI ANI ! MULTA SANATATE SI NUMAI IMPLINIRI pentru sarbatoritele de astazi :FULGULETZ si ALINA MIZZI .
Aveam o datorie la RODICA , CLAUDITZA , LAURETA , DANIELA DANEZA, CRISMIR si SIMOSIMO LA MULTI ANI cu scuzele de rigoare .Nu va suparati pe mine dar ajung foarte tarziu acasa de la serviciu si nu am timp sa intru in fiecare zi . pentru toti pestisorii si o primavara frumoasa si plina de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI TUTUROR PESTISORILOR! si multe ...am cam ramas in urma cu nominalizarile,imi cer mii de scuze si urez toate cele bune tuturor!

Multumesc de urari fetelor!

DANY,ELIANA,CHARLIE,CRISTINA

din partea noastra de martisor!...aici nu se dau martisoare,de fapt nici nu exista acest obicei,din pacate...eu insa am primit multe flori de la prieteni si de la sot

Va si va doresc un week end placut !

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

A NASCUT ELIANA !!!!!!!!!!

Ea se simte f bine si totul s-a derulat ff repede ( la 7.30 i s-a rupt apa, pe la 10 i-au pus epidurala si la 11 nascuse). A avut anestezie epidurala pana in momentul nasterii si n-a simtit dureri. Expulzia a durat f putin, au iesit bebeii unul dupa altul. Primul a fost ANDREI de 2150 gr, apgar 9 iar al doilea MIHAI de 2550 gr si apgar 8-9.
Colul s-a rupt putin dar a cusut-o dr si acum e ok.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

O mare imbratisare de la noi pentru tine Eliana si pentru Andrei, Mihai si Elena!!Pupici si te asteptam cu nerabdare cand vei putea!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=141769&Show=Y " target="_blank">poze din vacanta

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

La Multi Ani Andrei si Mihai ! Bine ati venit in baltutza celor mai tineri pestisori !

Eliana Recuperare grabnica !

Multumim pentru veste Mihaela !

La Multi ani si celorlalte pestisoare de ieri si de azi !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Wauuuuuu,ce veste minunata!

Sa-ti traiasca pui ELIANA,bine ati venit pe lume Andrei si Mihai! la tot familionul!

MIHAELA,multumim de veste!

LA MULTI ANI PAPADIE,VANESA,FELIS! multe fetelor si numai bine in noul an,sanatate si impliniri!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

bravo, eliana!!!
la multi ani, papadie, vanessa, felis si clauditzadennis!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput