Pestisori de... zapada! (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CHARLIE,sa-ti fie de bine mama draga

Nici noi nimic nou...parca e plictiseala in perioada asta a anului...
Mai fetelor,dar va ganditi ca iar ne vin zilele de nastere...maine poimaine e martie...wauuuuuuu,parca acum un an vorbeam la telefon cu DANY,ce surpriza placuta mi-a facut...chiar pe unde o mai fi umbland,ca vad ca pe aici da mai rarut!!!

No, eu plec la nani imediat,va doresc un weekend placut, si sanatate la bolnaviori!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Vreau si eu la voi in club , va rog ! Sunt si eu un pestisor de februarie ( mai precis 20 ) ....ca tot se apropie luna noastra . Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIRUTA bine ai venit la pestisori!...spune-ne mai multe despre tine.

Mei,da ce e cu absenta asta in masa?...acum pun pe voi..

No,eu am facut prezenta ,plec la nani!!!

toti pestisorii,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Prezent !

Am o tema pt . voi.Nu sunt nasa bebelusului dar cica sunt moasa ...ce trebuie sa fac ? Aveti idee ? Multumesc !

Revin ....acum sunt un pic prinsa ...

Va pupacesc!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Miruta bine ai venit! Trec imediat si in listuta.

Salisa mandra! Ce mai face?

Dany ar mai trebui sa rezist macar 6 sapt. adica pana la sf. lui februarie... ca sa fie bine bb-ii. Sper sa reusesc.
Dar m-am gandit io intr-o seara ca o sa nasc pe 3 martie Sa vedem daca o s-o inimeresc... As vrea eu sa ajung pana acolo.

Eu m-am mutat de duminica, cu mandra, la mama... S-a obisnuit repede cu dormitul aici, ca asta era grija mea. Si stau cuminte in pat.
De ieri a inceput si zugravul treaba. El zice ca reuseste sa termine mai repede de 4 sapt. Ar fi bine.

Eliana & (30 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Salut Baltutza..

Multumesc Mirela ! Intotdeauna pica foarte bine... cred ca ar fi misto sa ma fac shooper... Da chiar ce e cu absenta in masa ??
Dany !! Cum adika esti moasa ? Aia nu inseamna ca ai ajutat-o la nastere ? Habar nu am ce inseamna asta.. cred ca ceva rol la botez ai acolo!
Miruta Bine ai Venit !
Eliana multa sanatate.. poate vei avea doi gemenusi pestisori??

Pup pe voi fete. Mai vin cand imi permite timpul. Am o gramada de lucru..

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Charlie pestisori trebe sa fie... ca n-au voie sa iasa mai devreme de sf. lui februarie

Dany stiam ca am uitat ceva... vazusem intrebarea ta, dar am uitat sa-ti raspund... Mare lucru nu prea stiu ce trebuie sa faca moasa... ca nu prea le am eu cu obiceiurile... Singurul lucru de care am auzit... moasa duce coplilul la biserica, la botez... si il da nasei. Dar in afara de asta, altceva nu mai stiu.

Eliana & (30 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Mersi de raspuns ...Ely, asa stiam si eu ca tb . sa il duc la biserica si sa il dau nasei..de fapt cica preotului ...si ca tb. sa ii pun un banut de argint in cristelnita ........mai am interesz eu ....

Ai grija de psetisori din burtica , Ely ....

Va pupacesc pe toate !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Multumesc pentru primirea calduroasa ! Elyanne , mersi mult ca m-ai trecut si pe mine in lista si multa sanatate bebelusilor ! Sa fie niste pestisori adevarati!.
Mirela ( hi , tiza ea ) , nu stiu exact ce vrei sa stii despre mine , dar pot sa-ti zic ca sunt un pestisor mititel de doar 20 si un pic de ani , casatorita cu un om extraordinar pe care il iubesc enorm , fara bebici momentan ( pentru ca am considerat ca inca nu este timpul , poate mai tarziu , peste 2 , 3 ani )cu toate ca iubesc copiii foarte mult ( sunt educatoare ) . Si printre altele , mai am si o facultate de terminat ( relatii internationale ) .Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danika2007 spune:

Salut pestisorilor!!Sunt si eu de-a voastra, desi momentan inot in ape cam tulburi.Sunt nascuta pe 3 martie 1972 (cu ascendent in Scorpion), casatorita, frumoasa, desteapta, devreme acasa si evident...modesta.Ma primiti in club? Sau...mai bine zis... pot inota in apele voastre teritoriale?

Mergi la inceput