HELP! s-a infundat teava de la baie cu resturi de

HELP! s-a infundat teava de la baie cu resturi de | Autor: steaua

Link direct la acest mesaj

Sunt disperata! S-a infundat scurgerea de la baie cu resturi de glet!
Ce sa fac? Sotul meu a incercat cu o sarma sa o desfunde, apoi cu o solutie si........ nimic!
Va rog mult sa ma ajutati!
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

cred ca trebuie sa chemati un instalator...
ar trebui sa aiba ceva scule cu care sa rezolve problema...
oricum, naspa treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Sunt super happy! Am rezolvat problema f simplu....... cu otet! Am citit pe net ca otetul dizolva resturile de materiale de constructii si....... a dat rezultate miraculoase. Abia astept sa-mi vina sotul acasa sa vada isprava!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_ro2004 spune:

Si eu am probleme cu scurgerea de la baie, dar nu de la ceva anume, pur si simplu de la folosire. Probabil ca in timp s-a adunat pe teava par, diverse mizerii, care nu se lasa duse de apa. Stiti cumva cum pot rezolva problema fara sa chem vreun instalator (pt ca nu cunosc pe nimeni). Am vazut in magazine niste produse pt asa ceva, prafuri pe care cica le pui in teava, le lasi nu stiu cat si apoi dai drumul la apa...a folosit cineva? sunt bune de ceva?
Sau pot folosi si eu otet? Sau clor? Ca nu vreau sa-mi fac praf nici tevile, care sunt vechi, antice si de-demult.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

bine de stiut treaba cu otetul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Laura, la mine nu au folosit prafurile decit pt teava de la chiuveta, unde pot ramine sa dizolve. <Cea de la cada am desfundat-o cu ajutorul unei sirme groase si flexibile, speciala pt asa ceva.

-----------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

quote:
Originally posted by lara_ro2004

Si eu am probleme cu scurgerea de la baie, dar nu de la ceva anume, pur si simplu de la folosire. Probabil ca in timp s-a adunat pe teava par, diverse mizerii, care nu se lasa duse de apa. Stiti cumva cum pot rezolva problema fara sa chem vreun instalator (pt ca nu cunosc pe nimeni). Am vazut in magazine niste produse pt asa ceva, prafuri pe care cica le pui in teava, le lasi nu stiu cat si apoi dai drumul la apa...a folosit cineva? sunt bune de ceva?
Sau pot folosi si eu otet? Sau clor? Ca nu vreau sa-mi fac praf nici tevile, care sunt vechi, antice si de-demult.
Multumesc

da, merg prafurile de desfundat si pt baie, dar nu te astepta la cine stie ce minuni. desfunda, intradevar, dar nu ca atunci cand scoti sifonul si cureti teava. pana gasesti un instalator, le poti folosi, dar se vor infunda la loc destul de repede. (spun din experienta, ca pana la urma m-am apucat si am demontat singura sifonul de la baie, nu e mare smecherie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

quote:
Originally posted by steaua

Sunt super happy! Am rezolvat problema f simplu....... cu otet! Am citit pe net ca otetul dizolva resturile de materiale de constructii si....... a dat rezultate miraculoase. Abia astept sa-mi vina sotul acasa sa vada isprava!

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Corina, nu am cuvinte de multumire pentru ideea ta. Ieri m-am dus direct acasa si am facut salata pe tevi turnand 2 sticle de otet. Dupa care am facut proba, am umplut cada si am dat drumul la scurgere... e un vis! Multumesc tare mult, ca mi se luase, chiar nu stiam cum sa mai curatam, ca incercasem deja cu sarpe si credeam ca instalatorul e ultima solutie.

Multumesc inca o data! Traiasca internetul, ca tare bun e la casa omului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

si eu iti multumesc.

Mergi la inceput