Dana Nalbaru-insarcinata?

Dana Nalbaru-insarcinata? | Autor: blueeyes2003

Link direct la acest mesaj

Stiati ca Dana Nalbaru este insarcinata in luna a opta? Eu astazi am aflat! http://www.atac-online.ro/monden864/864.htm
Facea o pereche draguta cu Calin Goia de la Voltaj!
Voi ce parere aveti?

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Hmmm,chiar nu stiam ca e insarcinata,acum am aflat Eu credeam ca e impreuna tot cu Calin Goia de la Voltaj,cine stie poate n/a mers relatia insa ma mira cum de s-a casatorit asa de repede cu altul....si asa de repede a facut si un copil...ciudat

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

da stiam!! cica are o sarcina cu probleme!! s-a despartit foarte subit de calin goia si la fel de neasteptat si rapid sa maritat cu actorul dragos bucur (sper ca am scris bine numele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Se stia de mult...s-a casatorit anul trecut cu Dragos Bucur, spre surprinderea tuturor..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Stiam ca s-a despartit de mult de solistul de la Voltaj si s-a casatorit in secret cu Dragos Bucur, spre surprinderea tuturor,dar nu stiam de sarcina.
Sa fie sanatoasa!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Stiam ca s-a casatorit si ca e insarcinata cu actorul Dragos Bucur si ca a avut probleme cu sarcina sper ca acum e bine mi se pare ca trebuie sa nasca prin ianuarie sau februarie. Dragos are o emisiune pe la Realitatea parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Naste in ianuarie, cat despre probleme in sarcina, nu prea cred ca se duce la sala:http://www.atac-online.ro/monden864/Gravida-in-luna-a-opta-Dana-Nalbaru-merge-zilnic-la-sala-.htm

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

felicitari si sa aiba un bebe sanatos

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Stiam, insa probabil a mediat mai putin spre deosebire de celelalte gravide celebre!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Am vazut-o la o emisiune si arata f bine, zicea ca a avut nici o problema cu sarcina si ca va naste prin cezariana pt ca ii este frica de nasterea naturala.

kiss

22+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

si eu am aflat de ceva vreme dintr-o revista...ma bucur pentru ea...mie chiar imi place tipa...
Sper sa aiba un bebe sanatos si frumos.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput