m-am certat cu fetita mea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Ai si tu dreptate Giul in tot ce spui dar cum reusim sa fim mai libere in gandire pt generatia din ziua de azi. Parca sunt prea sensibili ....... pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Mama lia , daca iti doreste un bb nu e tarziu nici acum .
Astazi foarte multe femei imping maternitatea catre 40 ani , mai intai isi fac o cariera .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Iael, pentru mine este tirziu....eu nu mai pot avea copii, am avut niste probleme jos si am facut o histerectomie...de fapt mi-au facut....eu m-am dus pentru o simpla operatie, dar dupa ce m-au deschis......asta este.....

important e ca acum sunt sanatoasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Mama lia imi pare rau ca ai trecut prin asa un necaz. Iti doresc din tot sufletul multa sanatate si sa te bucuri de fetita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Multumesc frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Fata mea are abia 12 ani si a inceput de mai demult sa ma trateze cu indiferenta si cu oarecare dispret uneori. Trebuie sa recunosc ca vorbele astea de sus nu le suport orice ar fi, mai ales de la un copil de 12 ani. Deja au impresia ca incep sa stie mai multe ca noi desi e total fals.
Totusi, eu am observat la fata mea ca ma contrazice si imi spune in fata ca nu va face ca mine dar dupa asta tot ca mine face. Ii spun sa se imbrace cu ceva si ea de obicei nu e de acord. Ne certam dupa care eu fac pe suparata si pe indiferenta, ii spun sa faca ce vrea ca nu ma intereseaza. Imediat o vad imbracata cu ce am spus eu. Desi am observat ca asa se intampla mereu, nu reusesc sa fiu calma si sa nu mai mai cert cu ea.
Ne certam din ce in ce mai des, pentru ca sta prea mult la televizor, pentru ca nu-si face ordine in camera, pentru ca nu mananca ce spun eu cu numai prostii, pentru ca o intarata pe sora ei mai mica si iese scandal in toata regula... Motive se gasesc, o cale de comunicare pasnica mai greu.
Apropo, cum reusiti sa "le taiati televizorul" in cursul saptamanii? Ca au nici nu indraznesc sa sugerez asa ceva. Se uita dimineata la o telenovela cu caietul in fata, mai citeste un rand mai urmareste serialul. I-am spus sa inchida televizorul ca asta nu e invatat, mai degraba inchide caietul, daca i-l inchid eu se pune pe plans de zici ca e cea mai oropsita fiinta de pe planeta. Da, in ultimul timp plange prea mult si prea tare, parca intentionat cat poate de tare.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

quote:
Originally posted by dana d

Fata mea are abia 12 ani si a inceput de mai demult sa ma trateze cu indiferenta si cu oarecare dispret uneori. Trebuie sa recunosc ca vorbele astea de sus nu le suport orice ar fi, mai ales de la un copil de 12 ani. Deja au impresia ca incep sa stie mai multe ca noi desi e total fals.
Totusi, eu am observat la fata mea ca ma contrazice si imi spune in fata ca nu va face ca mine dar dupa asta tot ca mine face. Ii spun sa se imbrace cu ceva si ea de obicei nu e de acord. Ne certam dupa care eu fac pe suparata si pe indiferenta, ii spun sa faca ce vrea ca nu ma intereseaza. Imediat o vad imbracata cu ce am spus eu. Desi am observat ca asa se intampla mereu, nu reusesc sa fiu calma si sa nu mai mai cert cu ea.
Ne certam din ce in ce mai des, pentru ca sta prea mult la televizor, pentru ca nu-si face ordine in camera, pentru ca nu mananca ce spun eu cu numai prostii, pentru ca o intarata pe sora ei mai mica si iese scandal in toata regula... Motive se gasesc, o cale de comunicare pasnica mai greu.
Apropo, cum reusiti sa "le taiati televizorul" in cursul saptamanii? Ca au nici nu indraznesc sa sugerez asa ceva. Se uita dimineata la o telenovela cu caietul in fata, mai citeste un rand mai urmareste serialul. I-am spus sa inchida televizorul ca asta nu e invatat, mai degraba inchide caietul, daca i-l inchid eu se pune pe plans de zici ca e cea mai oropsita fiinta de pe planeta. Da, in ultimul timp plange prea mult si prea tare, parca intentionat cat poate de tare.

Fetele mele

sa ti traiasca mindrele!!! in ceea ce povestesti tu mi o ercunosc pe ioana mea!!!
Noi cu tv ul am rezolvat simplu... i l am mutat in pod! cu tot cu dvd si casetofon!

Thea inca l mai are in camera.. ca mobila, ca se uita ana la ea la desene....

multa rabdareeee ne mai trebuieee!!!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput