Detergentul pateaza ?!?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

elyanee, eu cumparind detergent diferit pt. haine diferite, e imposibil sa ramin fara

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Va multumesc la toate pt sfaturi, am pus deja camasa in apa rece si am s-o las si eu 24 de ore, cum a facut Karina. Daca nu are niciun rezultat, cred ca o sa aplic niste Ace... de Vanish mi-e frica pt ca e roz!!! Uff... Ariel e detergentul "minune" care mi-a patat camasa!

Imi vine sa plang de cate ori imi amintesc de povestea asta!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianas

Va multumesc la toate pt sfaturi, am pus deja camasa in apa rece si am s-o las si eu 24 de ore, cum a facut Karina. Daca nu are niciun rezultat, cred ca o sa aplic niste Ace... de Vanish mi-e frica pt ca e roz!!! Uff... Ariel e detergentul "minune" care mi-a patat camasa!
Imi vine sa plang de cate ori imi amintesc de povestea asta!!!!

Diana, exista si Vanish lichid special pt. rufe albe ! Ai grija cu Ace-ul nu stiu cum e cu bumbacul.
Iar Vanish oxy e pulbere si trebuie intii dizolvat, apou pusa rufa in ea. Eu o folosesc in masina de spalat automata (dar acolo o pun direct in sertar, n-o dizolv).

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diana, o intrebare: cu ce detergent ai spalat? manual sau automatic?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Rezultatul este ca am ramas cu camasa patata! Dupa ce am tinut-o in apa mai mult de 24 de ore si am incercat cu vanish, camasa arata la fel: ca si cum ar fi fost mazgalita cu pixul!!!

Codruta_grg, am folosit Ariel pt spalare manuala. Nu spal toate hainele la masina, cele mai sensibile iau calea spalatului cu mana. Din pacate asta e! Am zis sa o protejez de ce i s-ar fi putut intampla in masina de spalat si mai rau am facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nasol Diana.
Am crezut ca ai folosit automat, ca acesta mi se pare mai dur si parca nu se dizolva ca si cel manual.
Si eu am patit-o, in urma cu vreo 10 ani, si de atunci cand pun la inmuiat, intai amestec sa se dizolve bine detergentul si apoi pun rufele.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianas

Rezultatul este ca am ramas cu camasa patata! Dupa ce am tinut-o in apa mai mult de 24 de ore si am incercat cu vanish, camasa arata la fel: ca si cum ar fi fost mazgalita cu pixul!!!

Codruta_grg, am folosit Ariel pt spalare manuala. Nu spal toate hainele la masina, cele mai sensibile iau calea spalatului cu mana. Din pacate asta e! Am zis sa o protejez de ce i s-ar fi putut intampla in masina de spalat si mai rau am facut...

Imi pare rau diana. Ai incercat cu Vanish Oxi? Mai incearca daca nu reusesti cu vreo solutie de scos pete, daca nu cu Ace. Mi se pare f. ciudat, ca vorba aia e detergent de rufe totusi.

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Numai cu Ace n-am incercat pt mi-e cam frica sa nu se ingalbeneasca. Oricum, camasa e compromisa, de cand am cumparat-o am purtat-o o singura data si in rest a stat mai mult in apa... are si niste capse, ma gandesc ca de la atata apa poate mai si ruginesc capsele alea si exact niste pete de rugina ii mai lipseau ca am aranjat-o putin si cu fierul de calcat pe langa petele de la detergent pe care i le-am facut.

Nu mi-a fost dat sa am parte de camasa asta!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput