Papusika
Raspunsuri - Pagina 9
corinadana spune:
Vai ce micuta este!
SA VA TRAIASCA si SA VA ADUCA DOAR BUCURII!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
LUIZAM spune:
quote:
Originally posted by Elise
Tot e bine ca face si asta.
Initial nu facea nimic.
Elise
Aaaa... o sa vezi ca o sa ajunga sa-i faca si baita singur , cu nici o teama; nu stiu de ce le e asa de frica la inceput.
Ceea ce nu face inca al meu este sa-i dea de mancare lu' bb, cica n-are rabdare si in nadejdea lui ramane copchilu' nemancat. Ce stie cel mai bine sa faca este sa o culce (leganata pe picioare) .
liliana29s spune:
quote:
Originally posted by Elise
Tat-su, si mai in tema, a privit-o citeva minute, n-a inteles nimic, si a sunat pediatra sa-i spuna ca bb "tresare ciudat".
Ca in filmele cu prosti....
Elise
Ei bine acum rid , dar in prima noapte dupa ce nascusem si eu bateam holul spitalului cu bb (care tresarea ciudat) in brate si evident nici urma de doctor sau asistenta ca sa am pe cine intreba.
Cit despre temerile si emotiile tale nu pot sa-ti spun decit ca sint absolut normale la o mamica. Eu in primele luni vedeam semne rua prevestitoare peste tot.
Pupici pentru micuta si mai spune ce face si cum va descurcati.
Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica
Dan Mihai
LauraFlo spune:
Elise si spui ca ti-ai dat demisia !?! La cum te "stiam" eu (evident din postarile tale de pe DC) eram sigura ca asa ai facut ! Ma bucur enorm pentru voi !
Si cum e acasa cu bebelina ? Eu, a trebuit sa ma intorc foarte repede la serviciu (avea Daria doar 4 luni) si intotdeauna asta mi-am dorit: sa stau doar cu copila 24 de ore. Din nefericire doar in concedii ma pot bucura de acest privilegiu. Recuperam si ceva in week enduri ce-i drept.
Arhistefy spune:
Elise, fata frumoasa si puternica, felicitari pentru puiul tau
www.bconsulting.3x.ro
ileanna spune:
Elise .....
Multe multe multe felicitari
Pentru curajul si decizia ta de a fi fericita
Never say NEVER.
Lywh spune:
FELICITARI Elise!!
Sa fiti sanatosi si fericiti.
Lilianna
Omul poate să facă tot ce vrea, dar nu stie să vrea. (Etienne de Senancour)
philip spune:
felicitari, elise, ma bucur ca ati reusit ceea ce va doreati de mult. pupici familiei!
philip&andreea
Miramar spune:
Felicitari Elise! Ma bucur foarte tare pentru voi 3. Va urez sa cresteti frumosi si sanatosi impreuna!