Papusika
Raspunsuri - Pagina 4
Cristina_C spune:
Felicitari, Elise, stiu cat de mult ti-ai dorit un copil! Este intr-adevar o minune! Sa-ti traiasca si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
florypop spune:
Felicitari Elise!
Acum veti avea cu adevarat sarbatori fericite. Si eu sunt mamica de noiembrie. L-am adus pe Andrei acasa la inceputul lui Decembrie acum doi ani dar au fost cele mai fericite sarbatori din viata noastra.
Pupici,
Flory si Andrei si Rares
adela achim spune:
Elise sa va dea Dumnezeu sanatate si multa putere ca sa v cresteti ingerasul si sa puteti bucura de el...felicitari,ma bucur foarte mult pentru voi...
ADELA
lorelei_19 spune:
Mi s-au umezit ochii citind randurile tale, pentru ca stiu cat iti doreai un bebelush. E cel mai minunat cadou de craciun si sunt convinsa ca o sa fiti niste parinti super!
Felicitari mamico pentru micutza membra a familiei voastre si sa dea Domnul sa fiti fericiti toti trei
carol spune:
Elise stiu ca iti doreai atat de mult un copil incat erai in stare sa-l furi Sper ca pe papusika n-ai furat-o.
Va doresc noroc, sanatate, sarbatori fericite si bucurati-va din plin de fiecare zi de acum incolo. Sunt sigura ca o sa fiti cei mai minunati parinti.
alba spune:
Felicitari mamico,ma bucur din tot sufletul pentru voi
Sa va traiasca papusica mica si sa fiti fericiti si sanatosi
pina la adinci batrineti:-)
Cu drag,
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
Elise spune:
Multumim mult, si sarbatori fericite si voua alaturi de puiutzi!
Inca ma gindesc daca sa-i fac bradutzul la ea in camera...da' cred ca e prea mica, totusi.
Nu stiu de ce aveam impresia ca e foaaarte complicat cu bebitzoul: aiurea. Chiar am o frustrare ca n-avem ocazia sa interactionam....
Bb doar papa, de obicei tot, si in cursul "procesului" adoarme.
Fix dupa 3 ore se trezeste si se strimba, iar vrea sa pape, iar adoarme...
Intre timp necesita schimbata + baitza de seara (traumatizanta - pt mine, ca mi-e frica, nu pt. ea).
O tin mai mult in brate asa, ca mi-e mie drag de ea, da' ea doarme la fel de bine si daca o lasam in patutz.
Cam asta e tot. Simplu. Cel putin, deocamdata :))
Mai complicat e ca au venit toate neamurile femeieshti si mishuna continuu prin casa noastra sa imi dea indicatii pretioase.
Elise & Lisa (un pik mai mare)
Briantis spune:
Elise pana la urma o sa te saturi de ele si o sa le dai pe usa afara !
La noi a venit mama la inceput sa ne ajute ,apoi socrela un pic ,insa ne-am saturat de ele (de fapt de sfaturile lor )si mai pe ocolite le-am trimis acasa la ele .Si ce bine a fost dupa aceea !
Mama lui Andreiutzu