Salajencele (p22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Fetelor, salutare si pupici la toate!!!
Si noi suntem bine, cam obositi ca we trecut ne-am plimbat..ehe, am fost la Strasbourg si am ramas impresionata de cat de frumos a fost aranjat orasul pentru Sarbatori.
Si, surpriza, erau si romani de-ai mei acolo veniti la Marche de Noel si am papat mici!!!!
A fost de vis fetelor ca nu am mai mancat mici din primavara si imi era asa de poftaaaaaaa!
De cumparat...nu ne-am mai cumparat mai nimic ca suntem in austeritate, daca ne ajuta Cel de Sus sa ne luam casuta.
Da Bianca, multumim de sfat o sa incercam sa fim cat se poate de atenti la cat ne cer astia, insa partea buna e ca totul se deruleaza prin banca si banca e cea care imi face evaluarile, asa ca suntem oarecum acoperiti.
In rest, cum le stiti, Calinut la serviciu, colegu la munca, eu cu mama pe acasa si prin zona.
Hai va pup si revin si eu..mai rar, e adevarat!
Sanatate bbilor!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna dimineata! Toata gasca e asteptata la cafea!Ce mai faceti voi? Eu tocmai termin de devorat o punga de pufuleti, si ma pregatesc de teza. Deci ramane pe 12 la Unicum? Din cate am inteles eu. Am o problema. Nu stiu unde este. Poate imi dati un reper.Va si sper sa mai vin azi. Daca nu, maine am sa vad ce ati hotarat.Diana, predau la CNSB adica, fostul Liceu Teoretic din Simleu.Salutare, numai bine la mamici si la bb-ici. Si la tatici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Giulia, te invidiez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Restaurantul Unicum este vis-a-vis de fostul Blubul tineretului , langa biserica catolica , cum urci pe strada Clujului in sus , imediat pe partea stanga , langa semafor ... priceput ?

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

neatza!
eu nu stiu daca o sa pot ajunge la intilnire,
fix pe la 12-12,30 adoarme Luca
Mno, mai vedem pina simbata, poate se incumeta colegu sa-l culce pe Luca, desi nu s-a mai intimplat niciodata minunea

Mergi la inceput

Ioana toate au un inceput ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutare fetelor!
Vesti proaspet: caravana va fi la ora 18 pe platou.

dia 17
bebe
poze

Mergi la inceput

DIANA-si ce se intimpla cind ajunge caravana?
Serios ca nu stiu

Mergi la inceput

Este o imbulzeala de neimaginat , copii care se imping , cad pe jos , plang ca nu apuca sa ia cadouri ... noi am fost de 2 ani incoace dar anul asta vom lipsi . Se da o mascota cu coca-cola , un suc la jumate si ceva dulciuri . Copiii se bucura , dar pentru parinti e de-a dreptul stresant ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

pai daca asa stau lucrurile, eu nu am nici o sansa cu Luca sa ajungem si sa ne imbulzim la caravana
Fain de tine Diana, k ai pile si-ti ajunge cadoul direct acasa

Mergi la inceput