Pe aripile vantului

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Superrrrrrrrrr filmu...am carti, caseta si dvd...daca as avea timp m-as uita de zor la cateva scene.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

stie careva daca exista pe DVD si partea a doua "Scarlett" de Alexandra Ripley??

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by Cristina_C

Ati vazut si Scarlett, cum e?
Ma gandeam sa cumpar DVD-ul.

Mie mi s-a parut o porcarie... de fapt cred ca e imposibil sa faci un film care sa se compare cu "Pe aripile vantului" si sa gasesti o actrita la fel de potrivita pe rolul lui Scarlett ca Vivien Leigh...
Si stau sa ma gandesc, la cate remake-uri s-au facut, nimeni n-a indraznit sa faca un remake la "Pe aripile vantului". Sau "Casablanca".
Eu in locul tau n-as cumpara DVD-ul. Imprumuta-l si vezi daca iti place.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

spuneti-mi si mie plss asa pe larg cum se impaca cei doi?cred ca am vazut filmul pe putin de 5 ori si nu ma pot satura de el...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Acum citesc cartea Scarlett si imi place. Probabil ca filmul nu se compara - Scarlett cu Pe aripile vantului, dar cartile imi plac amandoua la fel de mult.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput