Intrebare TOT despre TERMOPANE

Intrebare TOT despre TERMOPANE | Autor: anelize

Link direct la acest mesaj

In urma devastarii noului apartamenty,fara sa ne dam seama,i-am pus pe muncitori sa scoata si sa duca usa si geamul dintre dormitor si balcon.Acum trebuie sa scoatem tamplaria balconului si sa facem izolatie la balcon,iar apoi sa venim cu usa de termopan ce desparte dormitorul de balcon.Muncitorii vor sa o pun cat mai repede pt ca,neavand nici o usa in casa,in afara faptului ca ramane casa "deschisa publicului", e curent. Eu nu as vrea sa pun geamul acum pt ca am sa il distrug,sau cel putin asa am impresia pt eu am pus mereu termopanul la sfarsitul lucrarilor. In alta ordine de idei,seful muncitorilor ma "asigura" ca nu se intampla nimic................VOI CE SFAT IMI DATI?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi am avut termopanele puse de acum 2 ani si azi vara am renovat intreg apartamentul, de la zero. Nu s-a intamplat absolut nimik. Daca iti pui termopane, pe profil este pusa o banda de protectie care o vei da jos dupa terminarea lucrarilor (dar sa nu o ti nici prea mult ca risti sa nu o mai dai jos)-poti sa o schimbi la 2-3 saptamani cu hartie adeziva. Iar pentru geam foloseste folie (este speciala pentru geamuri). Succes!!!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput