Clubul moldovencelor de peste Prut (37)
Raspunsuri - Pagina 25
LiliaToma spune:
Si noi acusica iesim pe-afara.
Azi am mancat bors cu varza de ieri, si am facut o salata si niste briose
Slaba miscare, slaba tare...
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Balbina spune:
Cui ii este dor de filme vechi rusesti, in seara asta la Procinema este filmul "Satra", cu incepere de la 22.05.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Balbina spune:
Lilia, ce gospodina esti, bravo! Mi-au placut cum arata bucatele tale, m-ai facut sa salivez in fata pozelor. 
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
oxy spune:
Buna seara!
Lilia dar tu ne-ai depasit asteptarile
,mama ce pofta mi-au facut bucatele tale si arata si super bine..Ce fel de salata e aia? din ce ai facut-o? Azi am facut si eu ciorba cu varza,m-am inspirat si eu ..mersi
Eu cred ca am prins un pui de raceala ca ma simt cam ametita,stranut si ma cam ustura ochii,imi fac un ceai ca la carte si sper sa ma lase pana maine
Nataly eu cred ca m-am uitat deja la filmul asta..dar sa stii ca chiar ne este dor de un film rusesc si mie si sotului![]()
fetelor unde sunteti? mai dati un semn de vaiata![]()
V-am pupat,bye bye
Balbina spune:
Tanya, si noi am vazut filmul, dar l-am remarcat in program si am zis sa dau de stire si la alte fete, poate vor sa se uite.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
LiliaToma spune:
Mi se pare ca tot la Procinema, nu demult a fost " Moi nejnai i lascovai zveri". Nici nu m-am uitat bine la canal, ca imediat am fost atrasa de film in sine. Filmele astea sunt superbe, chiar daca le-am mai vazut, e mereu o placere sa le mai vezi o data.
Si " Satra " l-am vazut, dar daca o sa pot, o sa ma uit si azi.
Tania, multa sanatate.
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
silvvi spune:
Buna, fetelor, ma uit la film, multumesc.
Azi am facut pulpe inabusite cu ceapa, si la sfarsit am aruncat amestec mexican (din ala inghetat),a iesit f bine. NU adaugati apa.
Va pup. 
Balbina spune:
Silvia, imi plac mult amestecurile de legume congelate, eu iarna le folsoesc frecvent. Cel mai des inabusite cu putin ulei sau unt, pe post de garnitura la carne, mi se pare o mincare mai usoara decit pastele, cartofii sau orezul.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
alegrutza spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Si noi acusica iesim pe-afara.
Azi am mancat bors cu varza de ieri, si am facut o salata si niste briose
Slaba miscare, slaba tare...
Lilia,salata arata absolut superb!!!ma uit la poza si inghit in sec. Nu vrei sa ne dai reteta?

Tania,insanatosire grabnica. Referitor la apartament,avem apartamentul din martie 2006, dar am semnat precontractul in februarie 2005 cu preturile de atunci,dar am prins si noi cateva valuri de scumpiri, dar preturile de acum sunt exagerate, poate reusiti sa gasiti ceva convenabil, iarna de obicei e mai avantajos de cumparat (din cate am auzit la agentii imobiliari)
Silvia, merci pt sugestii, deocamdata n-am gasit nimic interesant,noi vrem un dulap f mare si-i mai greu de gasit la "dormitoare de-a gata". In Ghencea nu stiu daca pot ajunge, dar pt orice eventualitate imi poti spune cum se numesc respectivele centre de mobila?nu cunosc zona si macar sa stiu ce caut :)
Nu mi se pare deloc ciudat sa vrei mai intai masina, si eu vroiam f mult,dar deocamdata restrictiile impuse de banci nu ne permit sa mai luam un credit.
Sper sa-ti ia soacra un dormitor frumos
Natalia, sanatate multa piciului, sper sa ajungeti maine la intalnirea cu Mos Craciun:)
Noapte buna si pupici

asa creste bebicul
alegrutza spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Salut fetelor.
Silvia- mersi de lamuriri, de cura ma apuc cum am spus, dupa sarbatori. Tortul o sa ni-l trimita prin autocar. Si la noi vine soacra imediat dupa sarbatori, sa ma ajute cu bebele. Si Natalia - o sa-i dau sa citeasca inainte de toate cartea pe care mi-ai recomandat-o tu, daca mai tii minte. E tare faina si o sa-i spun ca daca nu vrea sa intram in conflict privind cresterea copilului ar fi bine s-o citeasca si sa ia aminte. Pana acum m-am inteles super cu ea, dar nu am stat niciodata atata impreuna.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
Cristina, felicitari pentru cele 2 lunishoare ale lui Vladutz, sa fie sanatos si cumintzel

Ma bucur ca vei avea putin ajutor dupa sarbatori, sunt sigura ca o sa te intelegi bine cu soacra si de acum incolo. Sunt curioasa despre ce carte de crestere a copiilor este vorba?