Mamici din Arad...??? (56)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana, mi-a spus ca la un eco nu se vede bine si ca cea mai edificatoare este chestia aia cu bariu, iar legat de ceai si mie mi se pare ciudat, de aia am scris, ca vroiam sa vad ce zic Gabi si Alina, ca si la ele a fost. Asa ca astept sa vad ce le-a zis lor, da vad ca ele nu dau pe aici. E prea devreme pt Alina .
Tu la cine mergi cu copii?

Daca functioneaza cu medicamentele de acum nu cred ca voi incepe asa repede diversificarea. oricum a fost de fata cand a vomitat de 3 ori si a zis si ea ca e mult.

Mami de Bogdan cel nazdravan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

imi pare rau dar dc-ul nu ma lasa se pare ca au si ei o pagina asemanatoare dar nu se deschide.am editat subiectul de 5 ori si tot nu am reusit.
incearca asa:pagina principala se numeste sfatul medicului dar in acelasi cuvant si punct ro,acolo intri la ortopedie-reumatologie,si apoi cauti la pagina 7 artrita juvenila e prima.
sper sa reusesti,daca scriam iar pagina ma trimite la altceva care nu se deschide

alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Alina.a poti gasi haine de gravi la Chic, iar daca vrei mai elegant ceva intra la Chicul elegant ca gasesti acolo chestii care se potrivesc desi nu sunt neaparat de gravide. Un alt magazin este SSS vizavi de generala 4, pe Antonescu , cred. Scrie mare incaltaminte de calitate pentru copii, dar au si haine de gravi de vreo 2 saptamani.Mai este unmagazin langa Leonardo de la Catedrala, tot cu haine de copii dar au si de gravide. Asa si mai unul la Grand Center tot penntru copii. Bafta la cumparaturi.

P.S. In Timisoara parerea mea ca n-are rost sa mergi ca nu gasesti lucruri mai faine.

Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc frumos somleac!

alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Flavia imi pare tare rau de Lisa si de Bogdi....Multa sanatate la amandoi!
Eu i-am dat si noaptea sa suga lui Alesio pana aproape de 1 an....si a fost ok...

Alinush tu cum esti cu alaptatul ca tot am vrut sa te intreb??

Alina.a cum te mai simti?De ce trebuie sa stai la pat?Ai sangerari?contractii?Dureri?

Ma duc si eu la culcare ca pic de somn....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Flavia, eu pe Raul niciodata nu l-am alaptat noaptea . Dintotdeauna i-am dat ceai...adica vreo 2 luni ca dupa nu s-a mai trezit deloc noaptea. Asta la recomdarea unui unchi de-al meu ce-i medic.
Sanatate multa va doresc!

Gabi azi am fost la apart si am facut pieptu de pui cu cartofi. Din pacate n-am avut nici vas roman, nici yena dar l-am facut intr-o oala cu capac si vreau sa-ti spun ca mi-a iesit nu bun ci super bun. Chiar am fost laudata Ce mai, deja sunt o bucatareasa pe cinste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

In ultima vreme sunteti tare harnicute. Abia reusesc sa citesc tot ce scrieti.
Flavia, multa sanatate lui Bogdan si Lisei.
Alina, sarcina usoara!
Somleac, tare frumosi copilasii tai. Sa-ti traiasca. Tu esti mama eroina pe aici.
Carmen, bafta joi! Pai stati destul de bine cu kg.
Ioana, asa e cu 2 in ce priveste somnul!Si eu am avut probleme din astea.
Clau, felicitari! Trebuie sa incerc si eu puiul in vas de yena, ca roman nu am.
Diana, sa folositi sanatosi masina. Cred ca trebuiau sa va faca reducere astia de la Dacia pt fidelitate.
Gizele mele tusesc , asa ca stam acasa, ca precis daca le duc la gradi se agraveaza problema. Acu e maicamea la mine, Mihai e iar intr-o scurta excursie in Germania.
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am tras o sperietura groaznica! Ioana iar are conjuctivita si m inceput sa-i pun Tobrex din nou. Acumseara inainte de culcare am vazut ca a inceput pe langa secretii abundente sa aibe si edem ca de abia isi mai tinea ohiul deschi. a adormit, dar Tudor a strigat la un moment dat mai tare , ea s-a speriat si a inceput sa planga dar nu as ca din gura de sarpe. Am fost neviita sa o iau din patut ca nu o putem linisti cu suzeta. Am aprins becul si cand am vazut ca are lacrimi sangerii am crezut ca lesin. Am vrut sa sun la salvare dar nu mai gaseam telefonul. L-am sunat pe cipri, care era in drum spre casa, sa sune el la salvare, dar am gasit intre timp telefonul fix si am sunat si eu.deja ma si vedeam la spital. A venit dupa o vreme (poti muri pana vine salvarea)um medic de la ambulanta si a zis ca daca nu-i trece in zile sa o ducem la oftalmologie. Acum eu va intreb pe voi , cat e de normal sangereze ochiul la conjunctivita??? Am sunat-o si pe marienut ,dar avea telefonul inchis, era ora 22. Nu mi-am revenit nici acum!

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, imi pare tare rau de Lisa, sper totusi sa nu fie poliartrita reumatoida.
Eu nu am vorbit cu dr. despre alaptat noaptea, nu m-a intrebat, Adelina mananca pe la 22,30-23 si apoi la 5 se mai trezeste, la noi nu se pune problema sa-i dau ceai ca ea nu vrea nicicum biberon.

Ioana, la noi "cand cum" cu alaptatul, Adelina suge putin 5 minute si apoi mai mulg sa nu-mi scada productia de lapte...si asa nu am prea mult. Are zile cand suge mai bine si zile cand e de groaza, de exemplu azi a supt 2-3 minute la 2 ore si acuma seara a facut un circ in premiera, cand ii puneam sanul in gura urla de numa, doar dupa ce a adormit putin am reusit sa-i dau sa manance si a supt 10 minute. Am observat ca nu prea am lapte si ea suge "bine" doar cat vine mai repede, cand se goleste sanul nu mai vrea sa suga deloc.

Cristina, sanatate fetelor!

Clau, felicitari bucatareas-o!

Mihaela, tu l-ai mai scos pe Matia afara? Nici nu stiu ce sa fac cu vremea asta inchisa, n-am scos-o pe Adelina la plimbare de-o saptamana.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am citit ce ati scris...
Flavia, eu ii dau Ioanei la cerere si doar lapte. Vreau sa iti spun ca doar primul somn de noapte e mai lung, adica vreo 4-5 ore, ca dupa ai se trezeste si din 2 in 2 ore. Eu zic sa nu-i dai ceai noaptea. Incearca sa-i ridici salteaua prima data. Sa stii ca nici Tudor nu a mai vomitat cand am inceput sa-i dau mancare solida. Eu zic sa stai macar pana la 4 luni cu diversificarea si sa o iei incetisor.
Imi pare foarte rau de Lisa, bine ar fi sa nu se confirme diagnosticul.
Am rezultatele hemoleucogramei. Tudor e cam anemic.
Diana ce sunt euzinofilele? Astea au iesit cele mai aiurea 11%, iar valorile normale sunt 1-4%

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput