Mamici din Arad...??? (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Na Diana, vrem poze cu masina, da si cu tine tunsa .
Sa o stapaniti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Matia al meu s-a linistit, a revenit la programul lui obisnuit. Aseara l-am cantarit si are 5600 g . E un grasun si jumatate. Acum am sunat doctorita sa vad daca e in regula ca mi se pare ca pune prea mult. Mi-a zis doar sa-i suplimentez calciul si vitamina D.

Flavia eu folosesc batista bebelusului de 8 ani, si sunt foarte multumita. O recomand din toata inima. Mai incearca si cu Karvol sau mai e unul de se pune pe piept, ajuta la desfundat, daca nu poate sa respire noaptea.
Cat despre varsaturi cred ca ai facut bine ca ai chemat doctorita.

Gabi si ai mei au fost ieri la teatru si cu tramvaiu lu Mosu. poate i-ai vazut, erau cu sotul prietenei mele. @ fete si-un baiat cu un singur tatic.

Carmenbafta la Szeged

Fetelor voi scoateti copii pe vremea asta? Mie mi-e cam frica desi tare asi fi vrut sa-l duc cu mine la lucru.

Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Noi nu iesim azi ca e putina ceata si nici n-am nici un chef....

Flavia si eu folosesc batista bebelusului si e foarte buna!Ia-o cu incredere!

Diana asteptam poze cu masina(sa o stapaniti sanatosi si fara incindente!) si cu tine tunsa!!!!!!
Imi pare rau ca ai copilasi asa dificili la mancare....rabdare multa iti doresc...

Carmen ! Bafta multa azi la dr si te asteptam cu vesti....

Gabi ma bucur ca esti mai bine!Si Alesio a fost cu Ovi la teatru ieri!

Alinush???

Eu am oprit de 2 zile Debridatul, acum nu-i mai dau nimic pentru colici....parca e mai agitat decat inainte...nu stiu ce sa zic....sper totusi sa nu fie nevoie sa reincepem cu preparate anti-colici....
Azi-noapte a mancat din 2 in 2 ore!Sunt zombie!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am uitat sa va zic: cunostinta aia care vrea sa faca ceva donatii acum de sarbatori a ales din ce mi-ati dat voi familia aceea cu atatl alcoolic(prima, Carmen tu mi-ai dat detalii) si pe cei din ANL(Clau).
Va rog dc aveti si nr de tel. de la ei sa mi le dati sa ii sune(Clau deci nu va fi surpriza cum te-ai gandit tu)

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Prezenta sunt si eu!
Azi iar stam in casa, ce deprimanta e vremea asta!
Recuperam diseara ca mergem in vizita la niste prieteni.

Mihaela, eu nu o scot pe Adelina afara cand e ceata, asa mi-a zis dr.
Oricum tu mergi cu masina la lucru, deci nu ar fi o problema sa-l duci pe Matia cu tine ca doar pana la masina nu e mult. Ce grasunel e, a depasit-o pe Adelina!

Flavia, e cam aglomerata dr. ca la cabinet sta pana seara tarziu ca sunt foarte multi copii bolnavi, la mine vine de obicei duminica seara.

Ioana, eu nu-i mai dau Adelinei nimic pentru colici de mult, o mai doare burtica uneori, dar ii trece repede.

Diana, esti datoare cu 2 poze, cu freza si cu masina!
Ai dreptate cu copiii si mancarea, daca sunt mancaciosi poti incepe cu orice ca-ti mananca si urechile. Sunt copiii care daca te vede ca mananci imediat cer si ei, pe Dragos il puteam tine non-stop in bucatarie sa vada ca mancam ca nu cerea niciodata. La el laptele a fost de baza, a baut foarte mult lapte, chiar daca de multe ori nu vroiam sa-i mai dau plangea si atunci cedam, asa ca bea Dragos 1,5 l lapte pe zi(asta de la 1 an jumate la 3 ani), probabil de aia era si mai grasut...ca la capitolul mancare avea vreo 2-3 feluri care-i placea si restul pauza...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ne-am luat masina! Am si condus-o, se conduce super, e mai sprintena ca a mea ca are 16 valve si cutia de viteze e chiar super! Cu frana ma obisnuiesc mai greu, dar o sa imi intre in sange.

Daca tot m-am plans, Timeea a mancat fff bine la pranz, ptr ca rade tot ce-i cu cartof dulce. O sa ziceti de ce nu-i dau tot cu cartof dulce, ptr ca nu poate fi totul perfect si o constipa. Mar tot nu vrea si am incercat mai multe feluri, cu morcov, cu dovleac copt, cu fara cereale, cu apa, cu lapte, copt, ras in fine, nu-i place si pace. Incerc maine para si mai exista si solutia cu banana sau biscuite ce inca nu le-am incercat. Na ca daca m-am linistit ca a mancat frumos am putut si vorbi...

Mihaela, wow ce grasunel!

Alina, inseamna ca stii si tu cum vine cu copilasii dificili la papa...

Flavia, Ioana azi pun poze, dar doar cu freza.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Diana, tot am vrut sa intreb, cartoful dulce e cartof "normal"?
Felicitari pentru masina, sa o folositi sanatosi si sa nu aveti parte niciodata de accidente!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am ajuns si noi acasa, iar am umblat azi... eu mai mult.
Am fost cu pruncii s le ia sange din degetel, au plans putin dar a trecut repede. Nu am rezultatele pana miine, dar am intrebat cat e hemoglobina si mi-a zis la Ioana 11.3 iar la Tudor 10.9
Diana, imi pare rau ca nu sunt mancaciosi pruncii tai, n-ai ce face , dacat cum ai zis sa nu te mai stresezi. Asta e ritmul lor. daca ai vesti despre Carmen sa ne spui. Eu n-am vazut clar 2 zile dupa investigatii de la atata atropina, asa ca poate nu mai reuseste sa scrie pana miercuri.
Mihaela noi am luat tramvaiul din fata de la primarie pana la Fortuna la ora 12.20. Nu imi amintesc sa fi vazut asa multi copii cu un parinte. Nu m-am uitat eu foarte atenta, dar am avut impresia ca sunt mai multi adulti decat copii in tramvaiul ala.
Am fost in Sanicolau sa-i comand cizme lui Tudor.

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Gabi, si noi vrem sa mergem in Sanicolau sa-i facem cizme la Dragos. Au talpi acum de cizmulite ca parc zicea Cristina ca n-au avut?
Pe rezultatele mele scrie valoarea normala a hemoglobinei intre 12-17. Adelina are 11,9 si Dragos are 13, ma gandesc ca le va prescrie dr. fier.
Ai rezolvat cu biletele de trimitere si concediul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Dianafelicitari pentru masina. S-o stapaniti sanatosi.
Imi pare rau ca nu ai parte de copii mancacioi. Intr-adevar e mult mai usor daca pruncu mananca tot ce-i pui in fata .

Ioana chiar ma gandeam si eu, oare siropurile astea de colici nu dau dependenta?

Sa va zic ceva, sunt tare mandra de mine. Am fost azi 2 ore la lucru si am rezolvat cate altadata in 6 ore. Vezi ce inseamna sa fie omu contra cronometru?: Cred ca ar trebui sa alaptez toata viata ca sa fiu asa eficienta.

Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/

Mergi la inceput