Mamici din Arad...??? (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Poze, maine ca la ora asta nu mai am chef...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor a murit dr Mihu de la chirurgie infantila.A fost singurul chirurg de copii in care eu aveam toata increderea,era the best.Doamne fereste sa i se intample Biutzei ceva ca nu am incredere in niciunul care mai sunt.Dr Mihu avea chirurgia in degete,asta e ,s-a topit in 6 luni.El m-a ajutat si in privinta hemangiomului pe care il am in talpa de mi l-a sclerozat.Asta e...Imi pare tare rau,acuma stau si ma gandesc la cine ma mai duc daca ma mai supara hemangiomul?
Alina dar de ce D-zeu nu au internat fetita?Si sa o duca acasa sub efectul anesteziei!Saraca fetita,D-zeu sa o odihneasca in pace.

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Diana era secret ?

Miha ti-am vazut pozele sunteti o familie tare frumoasa, esti de admirat cu 3 copii.E adevarat ca e mai greu sa treci de la 1 la 2 decat de la 2 la 3 ?

Nu am uitat de reteta dar acum nu am timp si nici nu prea mi-o amintesc foarte bine , tre' sa ma concentrez nitel.Am pus ceva poze noi la albumul 14.11.2006.

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen nu te fofila!!Da reteta!!!Super pozele....mai ales ultima.. de expozitie!

Alinush asa era si la mine...ma durea de nu puteam tine nimic in mana(am avut si la mana) de picior nu mai zic cum schiopatam....si a trecut...dupa ce m-am "incizat"!

Diana ?Poze?

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Fetelor sunt asa de bucuroasa....ieri a ras pentru prima data in hohote Nicolas!Asa frumos rade....!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, nuuuu, nu era secret... Doar ca m-am distrat ce repede ai dat raportul se vede ca te-a socat... Trio Grigoriu in forta! Fetelor, tortul era de tiramisu... Bun, bunut!

Ioana, pai astept sa-mi faca una barbata-miu mai civilizata, ca deocamdata doar rebuturi.

Magda, eu auzisem de ieri de la coafor... Coafezele sunt o adevarata sursa de informatii...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Diana si noi asteptam!(poza aia civilizata)
Meriti !Era musai sa ne mai zici odata ca tortul era tiramisu...si ca a fost bun bun?Cred ca o sa fac si eu ca n-am facut niciodata(fiindca e cu cafea, de aia)....!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Magda, au operat-o pe fetita la cabinetul privat al dr. Serban, nu la spital, au dus-o ei la spital apoi, dar nu mai era nimic de facut.
Imi pare rau de dr. Mihu. A fost bolnav?

Ioana, de ce nu faci tiramisu daca e cu cafea?, eu pun si lichior de ciocolata. Nu am facut de mult, m-am lenevit la capitolul prajituri, e mai simplu sa mi le faca altcineva.
Adelina rade in hohote cand ii dau jos ciorapeii, cred ca se gadila.

Flavia, ghici ce fac acum?....peste dupa reteta ta, adica a lui Sorin.

Diana, asteptam poza, nu scapi asa usor de noi!

Carmen, ce scumpi sunt copilasii la tava cu prajitura!
Baietii fac striptis?

No, fug ca se arde pestele ....

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Carmen super pozicile,nu vreau sa ma gandesc ce a fost acolo cu atatia prichindei .
Alina dr Mihu in primavara in 2 luni a ramas piele si os,si-a facut investigatii si i-au gasit cancer de colon.A fost in vara la Bucuresti si a facut radio si chimioterapie dar nu a vrut sa se opereze pt ca nu dorea anus contra naturii.La un moment dat isi revenise un pic,putea opera,acum cam 2 luni l-am vazut ,era ok dar...boala nu te iarta.Azi ii ziceam lui Danut ca ma rog lui D-zeu sa nu am probleme in graba cu hemangiomul ca nu as sti in ce directie sa o iau.Inainte de a ramane gravida mi-a sclerozat hemangiomul si i-am zis in gluma ca am mai avut un singur doctor la hemangiom dar a murit si el a zis :multumesc:,dar apoi am adaugat ca era dr Waisblat de la dermatologie dar a murit de batranete la 8..
Fetelor azi m-am innoit cu un lant ca cel vechi dupa 10 ani s-a rupt si cand m-am uitat si la restul zalelor erau roase asa ca nu l-am mai dus la lipit.Azi m-am suparat pe viata si nu am mai suportat sa am gatul belit asa ca m-am dus la noi in piata la o bijuterie si am gasit un lant de 9,5g(cel vechi avea 15,mai cam decad...) care tare mi-a placut si nici manopera nu a fost mult(1,1mil).Pe marti-miercuri au spus ca vor avea si bratara asa ca merg sa-mi iau si 10 ani sunt linistita.Anul acesta mi-am schimbat si cerceii ca aveau 10 ani .
Acuma fac papica pe duminica ca maine sunt de garda tura scurta(8 ore) si duminica 12 iar maine avem manaturi.Mergem la niste prieteni in vizita si apoi seara la alti prieteni la remi.De vreo 2 saptamani jucam cate 10 partide la o intalnire,tinem scorul,nebunie...
pupici la toate

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Iaca poze AICI

Pacat de DR. Mihu.D-zeu sa-l odihnesca in pace!

vreti Tiramisu?
iaca AICI. aici imi scriu io retetele de prajituri.daca veti nevoie de sfaturi sau retete aici sunt sau pe mess yahoo szamcsekv

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna

Mergi la inceput