Moliftele Sfantului Vasile

Moliftele Sfantului Vasile | Autor: Leah

Link direct la acest mesaj

Buna!
Va rog ajutati-ma si pe mine, daca stiti, cu Bisericile din Bucuresti, unde se tin Moliftele Sfantului Vasile pentru dezlegare de vraji.

Multumesc,
Leah

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Vineri, de la orele 17.00 slujba din Biserica Sf. Ciprian, vis-a vis de CEC-ul mare, pe Calea Victoriei. Deasemenea, pe Calea Victoriei, Biserica Sf. Vasile cel Mare, dar nu stiu exact cind. Poti merge sa vorbesti cu preotul paroh. este un preot deosebit....si duhovnicul meu

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

In general, miercurea si vinerea, eu stiu de acum ceva vreme, ca se faceau dezlegari la Biserica Ozana, Colentina, parca linia lui 101 de la Obor, sper sa nu gresesc, si la Biserica Udricani, in spate la Unirea, parca vinerea. Poti incerca sa mergi in alta zi pentru a te informa. Acolo vin oameni cu probleme foarte mari. In Sf. Scriptura scrie ca pentru asemenea chestii este nevoie de mult post si rugaciune. Este posibil ca si la Sf. Anton si Sf. Mina sa se faca, tot zona Piata Unirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Stiu ca se tineau si la Biserica Icoanei. Este acolo un preot cu har care se numeste Popescu si cu care poti sa discuti cam orice. Este un om foarte bun. Iar luni, miercuri si vineri poti face slujbe speciale pe o perioada de 3 saptamani pentru probleme de sanatate si probleme grele.
Mai e Biserica Razoare in Dr Taberei unde slujeste Preotul Sibianu care la prima vedere pare un om dur dar are o inima de aur.
Vezi si tu acum unde iti convine. Eu de cate ori vin in tara la aceste doua biserici imi place sa ma duc.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu iti mai fac o recomandare, cu caldura: mergi la Biserica Rusa, la Maslu! Sunt sigura ca o sa te folosesti mult de slujbele la aceasta biserica (la Universitate). Acolo slujesc Parintele Vasile si Parintele Iulian pe care ii respect din suflet. Sunt foarte buni duhovnici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Cand este maslu la Biserica Rusa??

Mergi la inceput