mamici casnice (84)
Raspunsuri - Pagina 25
diadaniela spune:
dar sa transporti cu avionul varza murata se poate?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
Un fulg pentru seara de Craciun 

Bimilit spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
dar sa transporti cu avionul varza murata se poate?
stiu ca se putea , dar musai in punga vidata si sa aiba eticheta cu aviz sanitar.
sa nu radeti , dar ai mei cand au plecat in state cineva i-a rugat sa duca la niste prieteni de acolo branza de oaie.mno, ai mei saracii nu i-au refuzat .sa vedeti cum erau pungile [3 buc], asa frumos aranjate, de un alb imaculat de ziceai ca-i faina sau ....
.am stat cu morcovu in
ca o sa-i intoarca de la vama , dar nici poveste.Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by CRISMIR
Bei cine vorbeste de sorici si caltaboase?????...DANA_CH si eu vreau!!!!
Mirela da voi aveti acolo soric expandat la punga.moama ce bun e
.iti trimit eu de aici o pungaBianca - soacra cu DOUA nurori
!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by CRISMIR
MIHApuiul mic,offffffff,si acum va face tratament?!!...apoii va fi bine...vorba Alinei fi optimista mamica draga!!!!
Pediatra era foarte aglomerata si ca sa evit alte probleme am preferat sa aman pentru maine dupa amiaza.O sa vedem ce ne spune.
Va pup pe toate.

Miha

Danelutza spune:
Mihaela sanatate multa lui Robert si speram sa-ti dea pediatra miine vesti bune. 

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Mihaela sanatate multa lui Robert si speram sa-ti dea pediatra miine vesti bune.
Mihaela??? Adica am decazut din gradul de cuscra?
MUltumesc,oricum.

Miha

OlgaTarziu spune:
Mno m-am intors de la program. Tony a spart tot, a lovit pe toti, a imprastiat nisip peste noi ca o ploicica, iar eu sunt super terminata deja. Si e abia 12, cum naiba rezist pana deseara? 
Mai fetele cu soricul si cu varza o sa patiti ca si Sophia Loren cu mortadela. Nu stiu daca ati vazut filmul.... Oricum a trebuit sa stea s-o manance toata in aeroport. 
Mihaela sanatate puiului.
Doina deci e mai bine Dan... Sanatate si voua.
Danelutza si de la mine
Hai fata fi tare si pune-te pe picioare.
Mirela apropo de soric si varza eu cumpar aici de pe la magazinele unguresti. Sa mentionez si ce carnat au?
Alina eu as face poze dar nu am cu ce. Trebuie sa cumpar acumulatori noi la aparat. Si zapada oricum nu e mare. Dar e un ger deja!!!!!!!!!!!!Cica se simt ca -8.
Eu fac azi o ciorbitza de carne de porc ( adunatura generala) in care pun si toate legumele posibile si mamaligutza cu branza smantana si slaninutza.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
alexa si mami spune:
olga, ce inseamna program pt tony? devreme rau se duc copiii la gradi la voi, asa-i?
www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Poze cu