mamici casnice (84)
Raspunsuri - Pagina 10
ange spune:
oooooo olga ce minunatie.vreo 2 ipod-uri dealea vreau si eu.da nu dealea de care le bagi in urechi ci dalalalte
Mi-l administrez cand vine colegul acasa si-i pun melodia aia:" oooooooooooooooooooooooooo viata mea..."
Si daca se grabeste si ajunge astazi de ziua nationala ii pun aia cu "desteaptate romane" 
ma duc sa-mi comand
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
am luat am luat.
i-am luat printzul si printzesa de la barby.le-am gasit pe amandoua intr-o singura cutie.Am taiat cutia pe din doua si i-am separat![]()
La scoala ii duc printul ca pe amandoua nu poci ca depaseste valoare impusa de scoala.
Sa nu va imaginati ca nu avea print la cele 30 de barby pe care le are.nuuuuu.nu era ca asta.nu avea pantalonii tricotati
Doamne maiculitza domnului sa ma vedeti ce alerg pe la 16 ani sa-i aduc un print adevarat cu chiloti tricotati.oare asa de toanta o fi sa-i aduc eu printii la usa?!
am inebunit.cred ca de foame.tot trag din pifteaua asta dar nu intra ca e rece si sa o incalzesc nu am timp ca ma car dupa Robi indata.
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
OlgaTarziu spune:
Cami pai nu ca faza e ca cica daca bagi in ureche si dincolo toate senzatiile se amplifica, deci simti mai bine bass-ul, vibratia, muzica, etc.
Eu cred ca nici cu 100 de alea nu intru in cele 5% ca asta cere exercitiu mult, nu ai citit ce lectii de sexologie trag conpatrioatele noastre? 
Am trimis PM Danelutza. Sper sa fi ghicit motivul bine. ![]()
E o ploaie infecta afara dar cum am avut azi masina am iesit cu Tony la cumparaturi. Mare greseala
Aseara am fost si ne-am tras niste poze cu Santa. In final a trebuit sa-l tin eu in brate langa Mos. Bine ca nu a trebuit sa stau eu in bratele mosului ca murea de icter tati. Asa ca poza arata tragic: una bucata Mos apatic, una bucata cupil urland si privind temmator spre dihania rosie si una bucata mama nefardata, cu un par valvoi dar cu gura la urechi.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
CRISMIR spune:
BI
dulce la tine si multam de cafea...sunt pe fuga ,am trimis baietii la ceva cumparaturi si eu fac papa...dar am bagat si un ochi pe la voi!!!
Fetelor e foarte usoara reteta cu pastele:aveti nevoie de paste in forma de scoica(cred ca se gasesc),de branza Ricota,parmezan(doar putin ca asta e cam amarui) si motzarela,astea toate amestecate cu sare, piper,un ou si spanac tocat marunt...dupa ce se fierb pastele,se lasa la racit apoi se umple fiecare scoica cu compozitia de mai sus...se pune suc de rosii intr-o tava si apoi scoicile...iar la final se pune si pe deasupra lor putin suc de rosii(sucul puteti sa-l amestecati cu putin oregano)...se da la cuptor,dar tava se acopera cu o folie ,iar spre final se lasa cateva mi nute si descoperite!!!...bei,e greu cu explicatiile astea,ca nu am o reteta fixa...vedeti voi cat puneti,depinde de cate scoici aveti...eu fac o data jumate de cutie,cam 20 scoici si folosesc cam 250gr din fiecare branza mai putin parmezan...sper ca ati inteles ,daca nu strigati si mai explic
...
CAMI am vazut si eu tortul ala,
...ma bate gandul sa-l fac si eu sotului...faza nasoala e de culori bei,eu nu am gasit culori ca lumea
...tre sa mai caut...dar tot o sa-l fac ca e misto![]()
Gata fug ca tre sa termin cartofii...
,pe mai tarziu!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Daca tot sunt responsabila cu stirile "dubioase" ... Au inventat astia un vibrator iPod care se baga asa o chestie in ureche si alta parte ...stiti voi unde. Deci se face vibratie cu muzica. Ia uite-l aici frumuselu de el
http://www.ohmibod.com/ohmibod.html
Iu iu iuuuu...Eu vreau o batuta de-aia moldoveneasca!!! Iu iu iuuu...

Miha

CRISMIR spune:
MIHA ,hahahhahaha,tare!!!

Fetelor si multam de bauturica si micuti!!!

,pt romanica!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
ange spune:
olga,ce vorbiti voi acolo de 5% ca nu pricep 
mirela,hai ca ma ucizi.cum mai sa nu gasesti culori.la orice alimentara(colorant alimentar) toate culorile posibile le gasesti.Nu ai dat tu importanta.Eu am luat acum de la "wilton".O sa-mi ajunga sa colorez si torturile nepotilor,nepotilor mei.![]()
Ia sa te uiti.daca nu gasesti strigi si bag pachet ce am sa fac ;doar nu-l las pe colegu tau fara tort corset
si la noi e naspaaaaaa afara.lapovita si ninsoare.ma duc sa iau cupilu de la gradi ca apoi imi e frica sa ies din casa cand va incepe traficul.Si asa am dat dimineata de 2 ori din fund cu masina de am paralizat
sa fiti cuminti ![]()
foto
foto recente
ange spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by OlgaTarziu
Daca tot sunt responsabila cu stirile "dubioase" ... Au inventat astia un vibrator iPod care se baga asa o chestie in ureche si alta parte ...stiti voi unde. Deci se face vibratie cu muzica. Ia uite-l aici frumuselu de el
http://www.ohmibod.com/ohmibod.html
Iu iu iuuuu...Eu vreau o batuta de-aia moldoveneasca!!! Iu iu iuuu...
MihaAzi poti fi caine...Maine poti fi copac...
miha,tu taci,taci dar si cand le zici soro

foto
foto recente
OlgaTarziu spune:
Pai Cami draga cica doar 5% dintre femei au "ejaculare feminina" ( egal cica si cu o placere turbata). Restul de 95% suntem normale cu tendinte spre frigiditate. Nu-mi spune ca nu ai intrat la subiectul secolului de pe Dc.
Si uite aici restaurantul O'Noir
http://english.montrealplus.ca/bars_restaurants/o_noir_restaurant/1059007
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

ai luat cadou pt maia?