heroes III
Joc Heroes of Might and Magic III,care stie sa-mi explice si mie cum pot sa copii harti de pe google la mine in calculator?Am incercat dar sunt zipate si nu stiu cum sa procedez
Dana Paul(6) Ana Maria(2)
Raspunsuri
acina spune:
Scuze dar ce legatura au hartile de pe google cu Heroes of Might and Magic III?
Anca si Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
lunna27 spune:
Pai mai vreau si alte harti in afara de cele care se gasesc in joc.Eu stiu ca se pot lua daca dau o cautare pe google .Intelegi??
acina spune:
Aaa da?
nu am stiut.
In cazul asta vreau si eu.
Anca si Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Iubika spune:
Pai nu`i mai simplu sa iti creezi propria harta? :)
Apropo, joci cu coduri sau... curat?
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Amaya spune:
Buna fetele, trimiteti-mi pe PM adresele de e-mail si va trimit harti nearhivate pe care pur si simplu le copiati in folder-ul Maps din joc. Sotul meu a tot scos harti de pe internet de-a lungul timpului si acum avem o colectie impresionanta numai ca nu mai avem timp de joc (noi obisnuiam sa jucam in retea din camere diferite).
Oana 29+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
lunna27 spune:
quote:
Originally posted by Iubika
Pai nu`i mai simplu sa iti creezi propria harta? :)
Apropo, joci cu coduri sau... curat?
Cum adica cu coduri?Eu setez la inceput doar sa mearga mai mult,atata tot.Si inca ceva,imi plac hartile mai complicate(imposibile) ca pe alea normale le termin usor
Nu prea ma pricep sa-mi creez eu harta,prefer sa o am de gata,mai ales ca se poate
Amaya spune:
Lunna, vezi ca ti-am trimis tot ce am eu. Unele s-ar putea sa le ai si altele s-ar putea sa nu mearga. Fiind atat de multe mi-ar fi foarte greu sa fac o selectie. Sper ca te descurci cu ele, doar trebuiesc salvate in folder-ul maps din joc si apoi jocul le citeste automat.
Oana 30+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Iubika spune:
lunna27, prin coduri vroiam sa spun "cheat-uri". Ma rog sut niste coduri care trebuie tastate si in functe de ele primesti mai multi bani, resurse, arhangheli etc etc. Singura problema e ca atunci cand termini plansa si intri in top scrie in dreptul numelui tau "Cheater"
lunna27 spune:
Intr-adevar cand incep o harta noua,ma intreaba niste chestii la inceput,de fapt poti alege ce facilitati vrei,deci eu de acolo aleg numai sa merg mai mult intr-o zi,in rest las asa
Amaya multam' frumos am sa vad daca ma descurc sa le bag in joc
lunna27 spune:
Amaya zi-mi si mie cum fac,am salvat o harta din aia in calculator,cand o deschid imi zice ca nu o pot deschide cu windows-ul,o iau asa pur si simpu si o copii in heroes sau trebuie sa-i mai fac ceva???