Masina de spalat cu uscator

Masina de spalat cu uscator | Autor: andira

Link direct la acest mesaj

Buna!

Intentionez sa-mi iau peste vreo 2 saptamani o masina de spalat cu program de uscare a rufelor. Am 2 pici acasa, si nu mai fac fata la uscat rufe. Trebuie sa pun masina odata la 2-3 zile, si pe vremea asta se usuca in 7, deci permanent stau ochii pe ele sa vad daca pot pune alta serie.

Am vazut la Domo cea mai buna oferta, vroiam sa va intreb insa daca are cineva si daca intr-adevar le scoti chiar uscate.

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

stiu ca s-a mai deschis un subiect pe acesata tema aici.sfatul meu e sa-ti cumperi uscator separat.eu am si-s super multumita.efectiv nu mai calc hainele.dar , mare atentie la etichetele de pe haine , pt ca multe nu se pot baga in uscator.

edit : da , scoti hainele uscate , si le poti pune imediat in dulap.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu am masina de spalat cu uscator. E ok, sunt multumita de ea, in conditiile in care nu aveam masina de spalat, asta a fost cea mai buna optiune. Dar daca ai deja masina de spalat, poate ar fi mai ok sa iei uscator separat. La masina 2 in 1, cuva cred ca este mai mica, de aceea hainele ies mai sifonate, nu se poate sa nu le calci. Insa ti-ar trebui o masina care sa permita incarcarea unei capacitati egale cu capacitatea de spalare a masinii tale (deci un uscator care sa suporte 5 kg. de rufe daca si masina de spalat suporta atat). Plus ca Bianca are dreptate, nu orice haina se poate pune la uscator si trebuie sa fii atenta la etichete.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput