mamici din TELEORMAN sunteti active?

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Dory, multe telefoane, de incurajare, multe care imi cer sa ii ajut in cazuri similare sa ia legatrua cu China, cateva pentru a ne ajuta!multe mesaje de incurajare!Can apare ceva concret va spun!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Salutare fetelor!

Doina ma bucur pentru Dan ca ati reusit sa ajungeti la povestiria adevarate! ati fost super!

Cuscra (danig), ce faci? incet-incet ai ajuns si la subiectul asta, uite ca spre rusinea mea am uitat sa iti zic de el... ce face Rares?

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna. Am facut baita si acum sunt cu Cristina in brate. O instruiesc in legatura cu forumul.
Violeta ii dau sab simplex, bonnisan si gripe water. Dar nu prea au efect. Aseara s-a trezit la 12 noaptea si a plans pana la 2. Si asa se intampla in fiecare noapte. Sa mai crestem si speram sa se regleze si cu somnul si sa treaca si colicii.

Tre` sa-i dau sa manance. Pupici

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina

varsta Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacs spune:

Salut teleormanencelor. Si eu fac parte din aceasta categorie.
Doina, sper sa-ti repare internetul pana duminica sa-mi poti raspunde (daca pot trece impreuna cu danac pe la tine duminica?). In timpul saptamanii ne este mai greu din cauza serviciului. Am facut rost deja de adresa. Sunt nou venita dar au fost dragute si mi-au trimis adresa ta. Vreau si eu sa te ajut cu ce pot.

Mergi la inceput

Alina, am intrat tarziu, am scris adresa si telefonul la umnanitare!Va asteptam cu mult drag!acum nu ma somn, am dormit vreo 4 ore si nu imi mai e somn!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Aka, micuta sa-i treaca din dureri, pediatrul nu ti-a recomandat inca debridatul???,
alinacs, bine ai venit in grup!
Doina, sarumana mult pt. PM.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Alina, bine ai venit la acest topic! ma bucur ca vrei sa scrii si sa participi la discutii aici pe forum!
Ma bucur deasemenea ca vrei sa ajuti, ma refer acum la cazul Doinei, si sincer, as fi vrut ca si noi sa putem face mult mai mult pentru voi la un moment dat!
Sunt sigura ca va venii un moment, nu prea indepartat, cand in familia voastra va fi din nou bucurie si pentru asta nu trebuie decat sa speri si sa mergi inainte!

Oricum, fetelor, sa stiti ca Alina, este cea mai puternica femeie si mai ales mama, pe care eu am cunoscut-o!

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetamaria spune:

buna fetele si mai ales celor nou venite
aka asteapta ca se linisteste fata pina la 18 ani!!!!!!!!!!nu iti fa griji

Mergi la inceput

Buna fetelor!ce mai faceti?veniti duminica?dati-mi de veste!Va pup!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacs spune:

quote:
Originally posted by doinabita

Buna fetelor!ce mai faceti?veniti duminica?dati-mi de veste!Va pup!

Redati-mi viata!

da venim. te sunam noi sa stabilim, sambata seara sau duminica dimineata.

Mergi la inceput