Am vazut pe situl unei companii de profil ca au in si microcentrale elctrice de apartament.
Va rog sa imi spuneti, daca sunt mai rentabile, daca ma "sfatuiti" sa imi iau si eu una,avantaje-dezavantaje, comparativ cu cele pe gaz.
Multumesc.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
consumul mare de curent
am petrecut anul trecut 3 zile de revelion la cineva care avea astfel de centrala, 3 camere incalzite numai noaptea si am consumat de vreo 3 milioane
a trebuit sa facem cheta pt factura cand am vazut indexul, desi nu ne ceruse nimeni lucrul asta
Scuza-ma , Nicoleta, tu vorbesti de incalzirea la un apartament?...ca totusi nici centralele astea nu sunt ieftine , chiar din contra....
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Cea mai scumpa incalzire este cea pe curent electric. Eu nu te sfatuiesc, costurile la curent ar fi mult prea mari fata de cele pe gaz.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
@raresionut
are dreptate nicoleta, caldura obtinuta in acest fel este foarte scumpa...
din motive de randament a gazului, care are o putere calorica foarte mare, iesi mult mai bine cu o centrala cu gaz...
vezi ca s-a mai vb despre asta la know how on line, cred ca e si in indexul de subiecte...
da de apartament 3 camere vorbesc
noroc ca eram vreo 10 si nu a fost asa mare cotizatia de caciula