"Fusta" pentru bradul de Craciun

"Fusta" pentru bradul de Craciun | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Am un quilt cu imprimeu de Craciun pe care nu-l folosesc si ma gandeam sa-l tai si transform intr-o "fusta" pentru brad.
Intrebare: imi poate pune si mie cineva o poza?
Ma intereseaza mai ales centrul cum e cusut, marginea dar cel mai mult cum se incheie (fundite, fermoar, capse?...).
Sau explicatii, daca va e greu cu poza...
Multumesc.

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eu am doua fuste pentru pom, una albastra si una rosie si observ ca sunt foarte simplu facute, aia albastra se inchide cu arici pe margine si aia rosie cu nimic doar se petrece o margine peste alta sau se apropie.
http://family.webshots.com/album/556092567ygySSl
Daca ti se pare ca nu se vad bine asa ti le trimit pe email.

Oana_B

Donatii - Craciunul Bunicutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

iote ca si brazii poarta fuste:-).ma gandeam ca fustele astea trebuie sa fie un fel de mantie -perdea impodobita cu toate cele, cu care se imbraca bradul de sus pana jos.ca sa nu mai stai sa pui globurile unul cate unul(zise lenea din mine)
ML- sa ne arati si fustita bradului tau.

ps.Oana,tre' sa-ti cumperi si una roz

Intr-o lume ideala tata e acasa, vinul e bun si limpede, nu a plouat si n-a dat bruma...(Oana Prisecaru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

E prima data cand aud de chesdtia asta cu "tree skirts", ce simpatic Am googalit putin si am gasit multe poze, par a fi foarte simple, incheiate cu fundite sau chiar cu nimic. Am vazut www.christmas-decorations-gifts-store.com/store/PPF/Category_ID/18/products.asp" target="_blank">aici si www.mistletoenholly.com/tree-skirts.html" target="_blank">aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si eu as vrea fustita la bradutz, deoarece bradutul nostru e fetita , ca avem o gramada de fundite, dar nu-mi dau seama cum vine pus. Se pune in jos de unde se termina crengile si acopera suportul bradului si trunchiul?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Am luat eu din carfur cu 5 RON / buc (roshu cu auriu)

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Ortansa m-a prins ideea ta cu roz si la anul asa-l fac, sper sa gasesc fusta la culoare
Codruta pe jos se pune, uite aici si aici

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ahaaa, deci de aia vorbiti voi. Mai pun o intrebare : cadourile se pun pe ea, nu?
Oana, super fain omu' de zapada. Dupa cum se prezinta vremea la noi, cred ca si noi tot din ala vom avea (zic si io asa, daca cumpar si daca gasesc in RO)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Oana iti multumesc mult pt. poze. Se vad si arata tare bine (inclusiv bradul). Daca le mai ai la indemana (si ai timp) imi poti spune si mie te rog ce diametru are cercul mare, eventual cel mic?
Tu ce crezi ar merge sa o fac din quilt (din acela cumparat, nu facut de mana) sau e prea gros?
Imi doresc una pt. ca suportul arata nu tocmai cum as vrea..., sa vad cum stau cu timpul Ortansa...
Idee buna cu ariciul sau petrecuta, dar parca cel mai mult imi plac funditele.
Gabita multumesc pt. linkuri!

Mergi la inceput

La fusta albastra diametrul mare e de 51 inches ~ 130cm, diametrul cercului mic e de 4 inches ~ 11cm.
La fusta rosie diametrul e mai mic doar cu 1 inch. Cerc mic n-are.
Cred ca merge din quilt chiar daca e gros ca vad ca si la mine fusta albastra e destul de groasa, ca un fel de catifea si are si dublura de nylon pe spate. Aia rosie e mai subtirica.
Daca nu gasesc dupa craciun fusta roz vin cu miloaga la tine sa ma inveti sa fac desi la chestii d-astea am doua maini stangi

Codruta sigur ca merge anul trecut am pus cadourile pe ea.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc Oana! Iti spun daca reusesc sa o duc la bun sfarsit.

Mergi la inceput