Daca stau la parter...cu cate camere...termopan
Cu cate camere e mai bine sa pun tamplaria la termopane?
E de ajuns cu 3 sau mai bine cu 5?
Mentionez ca stau la parter, spre nord, e foarte frig si mai sunt si la strada....adica prin fata geamurilor mele trec troleibuze, masini, etc....plus ca-s si terase
sunt intr-o dilema totala mai ales ca preturile la cele cu 5 camere sunt cam mari si pentru mine ar cam fi un efort. Merita? Sau nu e mare diferenta?
Raspunsuri
nemary spune:
eu zic ca merita efortul. noi ne-am pus in vara termopane cu 5 camere, locuim la etj.5, pe nord. din pacate nu am avut bani sa schimbam toate geamurile, dar la dormitoare se simte diferenta si la caldura si la zgomot. noi le-am cumparat de la aplast, cu 25% reducere(am achitat integral la inceput) si ne-au dat cadou plasele de tantari pt.toate geamurile.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
mirelam spune:
Nemari, mersi de raspuns.
Si noi tot cu Aplast vrem (sper sa nu fie considerata reclama).
Am fost deja la ei si ne-au facut oferta, la fel cu reducere 25 % daca platim integral. Si la fel plasele de tantari ne-au zis ca-s gratuite (cele fixe pe balamale).
Tu ti-ai luat si glafuri de interior? Ca-s cam scumpe si nu stiu ce sa fac.
ina78 spune:
Noi am pus cu 5 camere, unul singur e cu 3. Eu sint singura din casa care spun ca se simte diferenta.
Cit despre glafuri, la balcon si bucatarie am pus faianta, dar la dormitoare am luat din marmura si arata superb. Imi pare rau ca m-am zgircit si n-am pus si la bucatarie macar.
Foarte scump n-a fost, parca in jur de 90 ron (era pret / mp, si are cca 1.55 m / 30 cm).
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
nemary spune:
noi glafuri nu am luat de la ei pt.ca sunt destul de scumpe. am pus granit alb(interior) cu niste irizatii negre prin el(arata f.bine) iar in exterior am pus gresie.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
ali spune:
Avand in vedere ca stai la parter ar trebui sa tii cont si de feronerie nu numai de nr de camere.Avem niste prieteni in Bucuresti care stau la etajul 1 si geamuri termopan . Le-a intrat hotul in casa de pe balcon.Cu niste gherute au putut deschide usa de la balcon.Am inteles ca sistemele astea noi au fost modificate si nu se mai pot deschide.Ar fi bine sa intrebi.Nu am vrut sa te sperii dar pentru siguranta....... eu as tine cont
ali
Gaby spune:
Buna,
si eu stau la parter si ieri mi-am comandat tamplarie pvc... Am ales, dupa multa bataie de cap si informatii o mie, rehau cu 3 camere si feronerie anti efractie Gu...
Eu am ales cu 3 camere pentru ca am izolat pe afara, o sa izolez si podeaua - sub parchet, iar la balcon izolez si prin casa. Este de ajuns, dupa cum cred eu
Multi spun ca nu e prea mare diferenta... nasa mea are 5 camere, parintii 3; au acesi temperatura in camere...(f cald) si parintii locuiesc la ultimul etaj -4, iar nasa la 2; numai ca nasa nu are facuta izolatie interioara, ai mei au!
cred ca mai tine si de acest factor! apropo, tu nu ai spus nimik, dar ... cei de la firma cu termopane mi-au spus din start: merita termopan numai daca aveti izolatie...
BAfta!!
sheherezada spune:
Diferenta dintre profilul cu 3 camere si cel cu 5 camere este nesemnificativa ca si izolatie.In schimb se simte la pret!
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
camellia spune:
Poti sa iei profil si cu 4 camere,problema este sa ai mare grija la geamuri,de care o sa comanzi.Ideal ar fi sa fie geam Lowe,deoarece impiedica transferul termic intre camera si exterior.Nu e diferenta mare la pret fata de termopanul clar.