Britney, sa inceapa distractia!
Raspunsuri - Pagina 8
Cristina_C spune:
Parul creste...bine-ar fi sa-i creasca si mintea .
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Luna75 spune:
Se vede ca trece printr-o profunda criza de personalitate.Sa speram ca isi revine
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
anky spune:
Mda....a luat-o razna rau de tot.Pacat,doar ar putea avea o viata superba.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key of your hart"
Gabbriela spune:
si ce daca e cheala.. de parca ar fi singura cheala...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
anky spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">scaune de masina pt copii
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Si asta e drept...
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key of your hart"
Claudelu spune:
quote:
Sanatate si numai bine
Nu paru e problema si faptu ca din cauza "iesirilor" poate sa-si piarda copilasii in favoarea tatalui Am auzit la Tv ca ccc chiar si parintii ei sunt ingrijorati din cauza asta...numai ea Nu
Gabbriela spune:
la ala nu ii trebe copii , ii trebe banii - toti stiu asta si pt banii e instare d eorice si ea pt copii de orice - asa ca se va gasi un echilibru.
in comparatie cu alte vedete nu mi se pare chiar asa de exagerat chiar nimic - sau deja m-am obijnuit cu nebunelile lor
Sanatate si numai bine
Claudelu spune:
quote:
la ala nu ii trebe copii , ii trebe banii - toti stiu asta si pt banii e instare d eorice si ea pt copii de orice - asa ca se va gasi un echilibru.
in comparatie cu alte vedete nu mi se pare chiar asa de exagerat chiar nimic - sau deja m-am obijnuit cu nebunelile lor
Sanatate si numai bine
TIe chiar ti se pare ca e in stare de orice pentru copii ei?? mie una sincer nu mi se pare ca-si da silinta sa-si pastreze copilasii alaturi de ea. E vedeta si e clar ca oricand, cu ocazia oricarei escapade poate fi filmata/fotografiata, dar nu se jeneaza niciodata si nici macar nu se fereste. Oricum e clar ca fata asta a luat-o rau de tot pe aratura.
Gabbriela spune:
isi da silinta cum poate ea mai bine - toti in anturajul ei declara ca isi iubeste copii la infinit si incearca sa fie the best pt ei.
fie care din noi are capacitatile ei - ale ei sunt mai limitate si ea vede realitatea altfel decat altii.. cum de altfel si eu o vad diferita de tine.
am mai zis eu la un subiect - din ce se vede in presa, din ce vedem la TV nu putem judeca pe nimeni - desteptii astia cu un aparat in mana stiu ei cum sa faca sa iese totul exact cum doresc ei... poate la voi inca nu au aratat emisiuni despre cum isi castiga ei painea si pana unde ajung sa poata avea poza dorita.. tocmai ca dupa ce am vazut aceste documentare am incetat sa mai judec vedetele asa aspru - sunt si ei doar oameni - cu putin talent si cu fff multi bani
Sanatate si numai bine
gabi66 spune:
quote:
Originally posted by Claudeluquote:
Sanatate si numai bine
TIe chiar ti se pare ca e in stare de orice pentru copii ei?? mie una sincer nu mi se pare ca-si da silinta sa-si pastreze copilasii alaturi de ea. E vedeta si e clar ca oricand, cu ocazia oricarei escapade poate fi filmata/fotografiata, dar nu se jeneaza niciodata si nici macar nu se fereste. Oricum e clar ca fata asta a luat-o rau de tot pe aratura.
Eu as vrea sa te vad pe tine incoltita de hienele presei.Daca nu faci nimic si circuli ca tot omu' se leaga de tine ca ce ai slabit sau ce te-ai ingrasat.Daca-ti pui pe tine ceva mai altfel, te comenteaza, daca nu...iar te comenteaza ca ai bani si uite cum te-mbraci...bla-bla-bla.Ei, si ce daca s-a tuns zero.Face bine ...la cap, asa cum umblatu-n c... gol face bine la fofo....