mamicutze casnicutze (83)
Raspunsuri - Pagina 24
Dana_ch spune:
Mirela te vaaaad!
si ca sa nu uit ca maine am treaba,sa urez si sarbatoritilor:
LA MULTI ANI! LUCA
LA MULTI ANI! ANREELOR si ANDREILOR
Poze cu
Lucas
poze noi
CRISMIR spune:
DANA

si eu te-am vazut...da pana am citit tot
...
la tine si abia astept felicitarea

OLGA bine ai revenit!!!!
...mai nu stiu cine nu te vrea aici dar eu una tot timpul mi-a placut cum scri-ai,si tare te 
...zi mai multe de puiut,a mai crescut si face nebunii,deh,si al meu e la fel,am zis ca se face baiat mare si se cuminteste dar vad ca tot mai rau e

...sa stapanesti cu placere masina
!!!
MMIHA sanatate Mariei
,si eu zic sa-i faci un tomograf sa vezi daca e totul ok,e prea micuta sa aibe asa dureri,scumpa de ea!!!
EMILLY

,aha,deja lucrezi si nu ai dat raportul la pestisori
...bine ai venit la gasca casnicutelor,cele mai tari!!!!

..te mai asteptam cu vesti despre voi!!!
CAMI super poze ,si noi avem trenulete si impodobit frumos,ai vazut la pozele mele?!

...am facut si noi poza cu Mosul dar e mare ,doar una de la ei si nu am cum s-o pun aici...dar mai fac eu ...vreau oricum sa le trimit si alor mei...hai ca va
...lasa mei catelul ca e mic si scump dar nu ingheata afara daca sta la -30?...zic si eu![]()
DANELUTZA
si multa multa sanatate..nu te mai stresa mai, si dute la doctor,fa mai multe investigatii ca nu suna prea bine durerile alea in piept...ai grija de tine scumpa mamica
Fetelor pe mine azi Robert m-a facut cu nervii...iar a inceput sa impinga copii in parc si sa-i loveasca
...am mai avut o perioada din asta pe la 1 an si ceva dar disparuse,acum iar...offffffff...simt ca inebunesc mai ce artagos poate sa fie!!!...oare cu cine o semana
?!!!...si mami si tati nu-s mai prejos!!!
LA MULTI ANI de sf.ANDREI!

pt toti sarbatoritii!
la toata lumea pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
ange spune:
wow!sarbatoare?! si eu care-mi programasem zi de dat cu aspiratorul.yupiiiii am scapat!![]()
maine s-au anuntat 16 gr. la noi.nu pot sa cred.daca e asa bag si eu decoratiile de craciun pe afara ca vad ca la majoritatea caselor arde cate ceva.La 16 grade eu as baga piscina in paine dar nu am![]()
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor!
miki,sa-ti traiasca baiatul.La multi ani!
olga,ai calendar.de unde ai stiut?
bai spuneti si voi din timp cand e sarbatoare ca sa stie si je ca este afoana.Nu de alta dar si asa am pacate multe si as vrea sa nu le inmultesc![]()
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
Mirela,ma spargi cate poze ai!
am vazut binenteles si trenuletul si prajiturile si pe tati
si zapada artificiala si mai ales pe voi in manecute scurte in noiembrie
Mama ce viata o fi!
Si sa sti ca olga este la bienvenue la noi aici,chiar nu e nimeni care sa nu-i raspunda.dusmanii s-au evaporat prin eter
Voila.ma car la somn ca iarasi am bantuit pe culinar.Ar trebui sa-mi dea adminii de acolo premiul de fidelitate la cate ore stau pe zi pe situl lor
by gagici.o revoare
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
maria2mami spune:
neata' ...a sunat telefonul la 7 si nu mai pot sa adorm....maria doarme liiin, nici nu o mai duc la gradi

pt somnoroase
Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.
maria2mami spune:
Cami, pai normal ca nu-i buna.....ca doar am aruncat-o la gunoi dupa 2 intrebuintari
Si nici cel de fie nu e bun, are soacra-mea 2......unu mareee si unu cat ala care l-am cumparat eu de la moeciu....nu se bate bine , trebuie sa tai usturoiul bucatele mici si apoi sa te apuci de pisat si oricum nu iese crema...asa cum ne place noua.........si pana' mea stau 3 ore sa fac un mujdei...cand e treaba mai imp de facut la masa o bere un suc![]()
...asa arunci usturoiul in blender-ul de la robot si ai rez situatia
...pai daca vor dorii sa-l cunoasca pe Matei, tre' sa facem masa mare, undeva la balta, la peste
...ar fi misto, cand veniti?
Si sa stii, ffff imp ca mujdeiul respectiv se face numai de barbati, asa fac tiganii, asta e traditia, iese muuuult mai bun, mult mai gustos si se serveste numai cu sprit rece sau cu bere rreeeeece
hai ca aberez la ora asta
fetele vb singura
?
maria2mami spune:
...de boze ce sa zic...mi-au aparut bubite pe mine de oftica
ce as vrea si eu sa o duc pe maria sa dea papa la bamby...poate chiar emigram
...ar fi misto ca fiecare casnicuta sa puna boze cu orasul ei in sarbatoare....e valabil si pt ro si pt strainatate
ma duc sa pap si sa fac un capucino
Bimilit spune:
salutare!
mmiha da ce matinala esti.multumesc de cafea.
eu nu ma mai uit la pozele fetelor ca-mi fac sange rau.mmiha ce poze mama sa pun din orasu meu? vrei sa vezi in ce catun uitat de lume stau?aici se impodobeste bradul din fata primariei si pe centru sunt ceva instalatii agatate de stalpi .atat.magazine , avem unul marisor , da care e inchiriat pe raioane si deci pa impodobit , iar buticurile au agatate ceva beteala si globuri.ce mos craciun bamby , trenulete, alea alea, asa ceva nu putem visa.
LA MULTI ANI!LUCA
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
maria2mami spune:
...hmmm ...ai dreptare....e lasa poate odata si odata...
am cautat pe net mobila la comanda, vrem sa facem un fel de biblioteca in forma de L , pe peretele cu fereastra, am facut schita si ramane sa ma duc din firma in firma sa vad unde este mai convenabil raport calitate - pret
ce am gasit pe forum Sipro si la subsolul mag bucur obor si la Elite si Tamilia de unde am luat canapeaua si mobila fr meu...........da ma apuc din ianuarie
Biblioteca o vreau fara sertare si usi numai cuburi de dimensiuni diferite si un sfert de cerc pt tv mic...sunt curioasa cat o costa
cgaby spune:
neatza.
la multi ani luca!
la multi ani andrei!
multa sanatate si tot ce va doriti!
eu sunt suparata rau. stef tot are febra, vomita de la tuse si muci....
of....si eu care imi facusem planuri maine sa mergem sa vedem defilarea!
pupici tuturor.