Cu ce se sterge?
Rares a descoperit picturile murale si pe mobila.Astea murale ma afecteaza si nu prea, ca am fost dispusa la aceasta concesie in ideea ca dupa ce se va plictisi si va incheia acest capitol zugravim.Cu mobila ce fac?Pe asta chiar n-aveam intentia sa o schimb ,desi cred ca are el o viziune in acest sens. Aseara a prins un marker negru si a facut prapad pe mobila.Anterior a scris cu ceracolor dar nu e atit de evident.Pe pereti a desenat cu un morcov ....
Cu ce iese marker-ul negru de pe mobia?
Raspunsuri
miria_cristina spune:
Nu stiu daca iese cu ceva, dar poti incerca cu baitz, dupa ce ai sters bine cu Pronto pentru lemn.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andreea_tx spune:
cu ce iese? cu timpul!!!!
lasand gluma la o parte si eu sunt in aceeasi situatie.am incercat cu pronto,cu diluant,detergent,rezultatul?dezastru ca nu mai iese de tot.s-a curata un pic din el dar tot a ramas pe mobila.
anda141 spune:
daca e permanet marker...mai greu sa se ia de pe mobila. Depinde si din ce este mobila. Daca e de pal melaminat mai ai o sansa sa iasa cu apa si cu detergent. Peretii se sterg cu zugraveala.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
liliac1 spune:
Cu Cif pasta ai incercat?? Daca este pe mobila de pal ai sanse sa iasa, cu toate ca trebuia actionat imediat.
Alynutza spune:
Nu folosi cif pe mobila de pal, unde freci cu cif se decoloreaza, iti spun din proprie experienta. Si eu mi-am facut mobila noua si mesterii au trasat marcajele cu marker negru. A iesit cu acetona sau spirt sanitar. Incearca asa.
dulcetica spune:
Pe mobila lemn s-a produs incidentul si va multumesc din suflet pentru sfaturile oferite.A iesit cu cif cream active.Eu nu sint prea gospodina si rar ma entuziasmez la detergenti si alte prostii de acest gen,insa asta e ultraeficient.Numai ca trebuie folosit cu manusi , altfel ataca degetele rau de tot.
Cu alte cuvinte pot sa-l las sa se desfasoare ,cine stie ce Van Gogh am la domiciliu!?!
Clover spune:
Nu vreau sa iti stirbesc entuziasmul, dar si eu pictam cand eram mica si abilitatile de desen imi sunt limitate rau. Ca atitudine cred ca ar fi bine sa ii spui de fiecare data cand il prinzi ca incearca o manevra "nu". Poate te trezesti ca si in vizita incepe sa picteze.
Succes cu micul artist.
Keep the promises you make to yourself.
josefine spune:
cel mai bine ar fi sa lipesti niste coli pe pereti, sau unde ii place lui sa deseneze si sa il lasi sa isi expuna talentul. ii zici ca asa se vede mai bine, poate sa deseneze mai mult. si eu eram mare "pictorita" pe pereti, pe cuier, oriunde prindeam si cand nu erau atenti ai mei.
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by Clover
Nu vreau sa iti stirbesc entuziasmul, dar si eu pictam cand eram mica si abilitatile de desen imi sunt limitate rau. Ca atitudine cred ca ar fi bine sa ii spui de fiecare data cand il prinzi ca incearca o manevra "nu". Poate te trezesti ca si in vizita incepe sa picteze.
Succes cu micul artist.
Keep the promises you make to yourself.
Hi,Hi..eu sint o mama normala,nu visez cai verzi pe pereti gen "geniul lui mami".Puiul meu e absolut normal la capitolul talente! A pictat in vizita la matusa lui si fiind factorul afectiv emotional prezent,adica seamana fizic,e din neamul lor, n-a patit nimic.