Se face mizerie mare la montat termopane?

Se face mizerie mare la montat termopane? | Autor: mirelam

Link direct la acest mesaj

Ma refer la demontarea geamurilor vechi
Sfatuiti-ma si pe mine.
E necesar de scos covoarele? Acoperita mobila? Se face mizerie si praf mult?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mirela, se face mizerie. Nu extraordinar de multa, spre surprinderea mea, dar te sfatuiesc sa scoti covoarele si sa acoperi mobila.
Praf se face, iti dai seama.
In plus muncitorii intra incaltati, e de preferat sa nu ai nimic pe jos. In felul acesta vei putea curata mai usor dupa ei.
Oricum, ce pot sa te asigur este ca operatiunea nu dureaza mult !

Dar treaba lor se termina pentru moment dupa ce dau cu spuma.
Spuma asta trebuie s-o lasati sa se intareasca parca 24 ore si abia apoi se pot face glafurile.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Da, se face mizerie! Acopera tot, scoate covoarele..

18w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

strange covoarele si acopera mobila. praf se face oricum. sunt 2 moduri prin care se scot geamurile vechi: se taie cu flexul (atentie la scantei) sau se dau cateva ciocane in ramele vechi si gata. noi am optat pt.a doua varianta, in special pt.ca am vrut sa refolosim geamurile vechi.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

foarte multa mizerie se face. si dupa ce ai termopanele montate trebuiesc refacute glafurile....alti muncitori...alta mizerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Eu am ramas neplacut surprins de cate mizerie se face la demontarea geamurilor vechi si instalarea termopanelor; chestia asta cu mizeria m-a facut sa tot aman lucrarea si pana la urma nu am scapat de ea...
La demontare si apoi instalare trebuie sa acoperi tot ce poti din mobilier, covoarele scoate-le sau acopera-le si pe ele cu o folie de PVC si cartoane.
La reparatii, daca nu trebuie sa refaci toata camera (de ex. din cauza culorii diferite a peretelui fata de rest) poti iesi mai bine cu mizeria, mai ales ca in general ai un singur mester; aici s-ar putea sa mai ai parte de ceva praf daca slefuieste cu smirghel.
Succes !

Mergi la inceput