Nu stiu ce se intampla de o saptamana ca nu mai pot deschide Photoshopul din cauza unei erori care zice asa:"Unable to continue because of a hardware or system error.sorry,but this error si unrecoverable."
S-a mai intalnit cineva cu eroarea asta?Ce solutii sunt ca deja mi-a scos peri albi eroarea asta.Multumesc!
catalynaa, am avut o colega careia Photoshopu' 7 ii dadea aceeasi eroare. Stiu ca a rezolvat problema dezinstalind si reinstalind Windowsu' si Photoshopu'...
Uite www.sitepoint.com/forums/showthread.php?t=111693" target="_blank">aici niste sugestii...succes!! :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Lilanda multam de sugestie si de link.....din pacate pentru mine am reinstalat windows-ul,am reinstalat photoshopul si tot nu vrea sa mearga.mai am putin si ma urc pe pereti.Dupa ce am reinstalat windows-ul primul lucru pe care l-am facut a fost sa instalez photoshop-ul....a mers cat sa-l deschid de 2 ori si dupa aia m-a lasat balta....nu mai mere