Cu ce se poate curata plita vitroceramica,sa nu mai ramana pete si sa nu se zgarie?
Dupa multe incercari in acest domeniu iti recomand spray de geamuri si Bounty!
Minunea mea!
Flavia si Bianca
Cerama Bryte - produs special pentru asa ceva
www.epinions.com/content_172412997252
www.ceramabryte.com
pai si asta e specila pentru vitroceramica.Se zice ca e cel mai bun.Eu il folosesc de cativa ani si is foarte multumita de el
Si eu am o crema speciala pentru plite din ceramica, nu imi vine acum in minte, o las si sa actioneze 30 min asa cum scrie, insa e dezastru, nu curata deloc cum trebuie. Drept urmare , folosesc Cif si doar sterg cu laveta umeda dupa. Arata super.
quote:
Originally posted by olim
pai si asta e specila pentru vitroceramica.Se zice ca e cel mai bun.Eu il folosesc de cativa ani si is foarte multumita de el
Vad ca esti in Cehia. Exista magazinele Schlecker, acolo gasesti ieftin si bun ( a iesit cel mai bun in teste, cu inca un produs, cu "foarte bun": www.stiftung-warentest.de/unternehmen/presse/pressemitteilungen/1175378.html" target="_blank">test ) propriul produs " Schlecker AS Glaskermaik-Reininger". Si e la juma' de pret si mai bine fata de celelalte.
Uite-l aici: http://at04.shop.schlecker.com/cgi-bin/bild_jpg.asp?aNr=983409001
Sunt fwricita posesoare a unei plite vitroceramice Bosch cu screet toutch.Cand o montez va impartaqsesc pareri.